MENÜ

Wenger'in 18. senesi

Arsene Wenger, Galatasaray maçıyla birlikte Arsenal'in başında 18. senesini kutluyor olacak.

Wenger'in 18. senesi

64 yaşındaki Arsene Wenger bugün Arsenaldeki 18nci senesini kutluyor. Bakalım bu konuda Wenger neler diyor;

' Böyle bir kulüpte bu kadar uzun çalışmak benim için onur verici. Dönüp geriye bakacak vaktim yok. Bunu başka bir zamana bırakmak lazım. Bugüne kadar hiç geriye bakmadım. Hoca olarak hedefiniz her zaman futbolcularınızdan en yüksek verimi almanızdır. Bu seneki kadromda büyük potansiyel olduğunu biliyorum fakat bunu nasıl gerçekleştireceğim konusunda biraz düşünmem gerekiyor.

ŞAMPİYONLAR LİGİNİ KİMİN KAZANACAĞI 10 SENE ÖNCESİNE GÖRE TAHMİN ETMEK DAHA KOLAY

Bir anket yapsanız 4 kulüp ismi verin şampiyonlar ligini kazanacak takımlar arasında deseniz yüzde 90 4 takım arasında der.

BİZ BU DÖRT TAKIM ARASINDA DEĞİLİZ

2003 senesinde Arsenal kendi sahasında İnter'e 3-0 kaybetmiş ardından gurup lideri olarak guruptan çıkmış çeyrek finalde Chelsea'ye kaybederek elenmişti.

18 sene önceden bugüne değişmeyen futbolcuların zekası. Bugün Galatasaray'ı yenemezsek neler olacağını kestirebiliyorlar. Guruptaki ilk maçımızda Dortmund yenilgisi Arsenal kulübü için bir ilk. Daha önce kaybederek hiç başlamamıştık.

İşte bu nedenle futbolcularım Galatasaray maçını mutlak kazanmamız gerektiğini biliyorlar.


MİNİ YORUM

Bugün Arsene Wenger'in Arsenal takımındaki 18. senesi. Bizde böyle bir şey olması mümkün müdür değil midir o yorumu sizlere bırakıyorum bana göre Beşiktaş'ta 5 Galatasaray'da 3 Fenerbahçe'de 1 sene ömrü olurdu.

Edip ADANIR

Haberin Devamı
YORUM YAZ