MENÜ

Trabzonspor kampa girdi

Trabzonspor, UEFA Avrupa Ligi L Grubu'nda yarın saat 20.00'de Hüseyin Avni Aker Stadyumu'nda oynayacağı Legia Varşova maçının son antrenmanını yaptı.

Trabzonspor kampa girdi

Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde Vahid Halilhodziç yönetiminde ilk 15 dakikası basına açık gerçekleştirilen antrenmana sakatlıkları süren Mustafa Yumlu, Özer, Deniz ve Aykut Demir katılmadı. Antrenmanın ilk bölümünde Vahid Halilhodziç, Yatabare ve Constant ile özel bir görüşme yaptı. Düz koşuyla başlayan antrenman, istasyon ve taktik çalışmalarıyla devam etti. Antrenmanı, Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu ve yönetim kurulu üyeleri de saha kenarından izledi. Teknik direktör Vahid Halilhodziç, saha kenarında Başkan Hacıosmanoğlu ile el sıkıştı ve bir süre sohbet etti.
Trabzonspor - Legia Varşova maçı yarın saat 20.00’de Hüseyin Avni Aker Stadyumu’nda başlayacak. Macaristan Futbol Federasyonu’ndan hakem Viktor Kassai’nin yöneteceği maç D Smart’tan naklen yayınlanacak.

ULUSOY İÇİN 4 TÖREN YAPILACAK

Bu arada Trabzonspor’un kurucu üyelerinden ve ilk başkanı Ali Osman Ulusoy’un cenazesi yarın yapılacak 4 törenin ardından Of ilçesindeki aile mezarlığında defnedilecek. Saat 09.00’da Söğütlü Hassoy Şirketi önünde, saat 10.00’da Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası önünde, saat 11.00’de Atatürk Alanı’ndaki şirketi önünde yapılacak törenlerin ardından naaş, İskenderpaşa Cami’ne getirilecek. Öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra saat 13.30’da Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde tören düzenlenecek. Törenin ardından Ulusoy’un cenazesi Of’a götürülecek ve ikindi namazının ardından defnedilecek.

Ömür AVCI/TRABZON DHA

Haberin Devamı
YORUM YAZ