MENÜ

Saray çöktü: 4-1

Galatasaray, Şampiyonlar Ligi'nde çıktığı 2. maçtan da kötü bir sonuçla ayrıldı. Arsenal deplasmanına konuk olan Sarı Kırmızılılar, Welbeck'i durduramadı. Sahadan 4-1 yenik ayrılan Aslan'ın tek golü Burak Yılmaz'dan geldi.

Saray çöktü: 4-1

Devler Ligi'ndeki ilk maçında Türk Telekom Arena'da Anderlecht ile 1-1 berabere kalan temsilcimiz Galatasaray, D Grubu'nun 2. maçında Arsenal'e Emirates Stadı'nda konuk oldu. Karşılaşmaya Arsenal daha etkili başlayan taraf oldu. 22. dakikada Alexis Sanchez, araya kaçan Welbeck'e pasını gönderdi. Muslera ile karşı karşıya kalan Welbeck, topu filelerle buluşturdu: 1-0.;

Karşılaşmanın 30. dakikasında orta alanda hava topu mücadelesinde Chedjou ters bir kafa vuruşu yaparak Galatasaray savunmasının arkasında hareketlenen Welbeck'in önüne topu gönderdi. İngiliz futbolcu bir kez daha Muslera ile karşı karşıya kaldı ve düzgün bir vuruşla topu yine ağlara gönderdi. Bu golle Arsenal, Galatasaray karşısında 2-0 öne geçmiş oldu.

Maçın 41. dakikasında Galatasaray'ın savunma arkasına gönderilen topla hareketlenen Alexis Sanchez, topu sağına çektikten sonra köşeye şutunu attı ve durumu 3-0'a getiren golü kaydetti.

Yine Welbeck

57. dakikada sahneye bir kez daha Welbeck çıktı. Genç futbolcu, ceza sahasına çapraz bir koşu yaparak aldığı topla ağları havalandırdı ve maçtaki üçüncü golünü atarak hat-trick yaptı.

Burak sahneye çıktı


Dakika 61'de Pandev'in attığı pasla kaleci ile karşı karşıya kalan Burak Yılmaz, Szczesny'yi çalımladı ancak yerde kaldı. Hakem penaltı noktasını gösterdi ve kaleci Szczesny'yi kırmızı kartla oyun dışına attı. 63. dakikada topun başına gelen Burak Yılmaz, durumu 4-1'e getiren golü kaydetti. Bu golden sonra Sarı Kırmızılılar gol için Arsenal kalesine yüklense de aradığı gol ve golleri bir türlü bulamadı. Arsenal, evinde Galatasaray'ı 4-1 mağlup etti.

Haberin Devamı
YORUM YAZ