MENÜ

'Şampiyonluk orada duruyor'

Birçok takımın talip olmasına rağmen Bursaspor'u tercih eden Samuel Holmen, teknik direktör Şenol Güneş'e övgüler yağdırırken Yeşil-Beyazlı taraftarları da umutlandıracak açıklamalar yaptı: Şampiyonluk orada duruyor, böyle devam edersek neden kazanmayalım!

'Şampiyonluk orada duruyor'

Bursaspor’un uzun uğraşlar sonucunda Fenerbahçe’den kiralık olarak renklerine bağladığı Samuel Holmen, kulüp dergisine konuştu. Taraftara umut veren açıklamalar yaptı. Transfer döneminde çok teklif aldığını ifade eden Holmen, şunları söyledi: Yapabileceğim şeyleri tekrar geri kazanmak ve takımın gidişatına katkıda bulunmak en büyük hedefim. Şimdiye kadar gördüğüm, karakter olarak gerçekten en dürüst adamla çalışıyorum. Şenol Güneş gerçekten çok samimi. Hocamızın futbol tarzı çok hoşuma gidiyor. Herkes kazanmaya odaklı takımımızda. Eğer şampiyon olmak istiyorsan şansın orada duruyor. Gideceksin ve onu alacaksın. Bu şekilde devam edersek neden olmasın.”

Başkandan özel ziyaret

Bu arada Bursaspor Kulübü Başkanı Recep Bölükbaşı, dün Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar’ı ziyaret etti. Bölükbaşı, bu güne kadar kendisine vermiş olduğu destekler için Başkan Dündar’a teşekkür etti. Timsah’ın patronu, ayrıca Dündar’ı Süper Lig’in 5. haftasında deplasmanda oynanacak Mersin İdmanyurdu karşılaşmasına davet etti.

Timsah 5 okul açıyor


Bursaspor’un, İstanbul, Yalova, Nazilli, Alanya ve İnegöl’de futbol okulu açacağı bildirildi. Yeşil-Beyazlı kulübün AR-GE grubu başkanı Kemal Güler, futbol okulu koordinatörü Hakan Cenkçiler ve AR-GE grubu futbol okulu projesi sorumlusu Fatih Çayla, Özlüce Tesisleri’nde, yeni açılacak futbol okullarıyla ilgili tanıtım toplantısı düzenledi. Güler, Bursaspor’un futbol okulunun şubeleriyle birlikte kent içi ve kent dışında Bursaspor’u en iyi şekilde temsil edeceğini belirtti.

Kupada hedef final

Kupa kuraları dün çekilirken Bursaspor’u Federasyon Temsilcisi ve Dış İlişkilerden Sorumlu Asbaşkan Ali Büyükkurt temsil etti. Timsah, TFF İkinci Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Tepecikspor’la eşleşti. Tek maç eleminasyon sisteminin uygulanacağı müsabaka Bursa’da 28-29-30 Ekim 2014 tarihlerinde oynanacak. Büyükkurt, Bursaspor’un her kulvarda iddialı olduğuna dikkat çekip, “Kupada gidebildiğimiz yere kadar gitmek, final heyecanını bir kez daha bu şehre yaşatmak istiyoruz” dedi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ