MENÜ

Şampiyon Galatasaray

Arsenal'le oynayacağı maç için İngiltere'ye giden Galatasaray'ı hoş bir sürpriz karşıladı. Galatasaray Şampiyonlar Ligi'nde mücadele eden takımlar arasında en az sakat veren takım ilan edilerek başarı sıralamasında zirveye yerleşti.

Şampiyon Galatasaray

UEFA'nın yaptırdığı detaylı araştırmada Sarı Kırmızılı futbolcular antrenmanlarda ve maçlarda en az sakatlık yaşayan ekip olarak açıklandı. Antrenmanlarda en az eksikle çalışan takım olarak da ilan edilen Galatasaray'da şu an sakat futbolcu bulunmadığına da dikkat çeken İngiliz gazeteleri birçok sakatı bulunan Araenal'i de yerden yere vurdular.

Teknik ekip, futbolcular ve sağlık ekibinin büyük bir uyum içinde çalıştığını geçtiğimiz günlerde Fanatik okuyucularına açıklayan Prandelli, "Sakatlanma riski olan oyuncularımız sağlık ekibi ile çalışıyorlar ve böylece hem ağır idmanlarda sakatlanma riskleri ortadan kalkıyor hem de eksikleri yaptıkları özel antrenmanlarla düzeliyor" yorumunu yapmıştı.

Galatasaray Sağlık Ekibi'nin patronu operatör Dr. Yener İnce ise sezon boyunca sorulan her soruya koruyucu hekimlikten bahsederek yanıt verirken, "Adale sakatlıklarını önlemek için özel programlarla futbolcularımızı koruyoruz. Önlem almak sakatlanan futbolcuyu tedavi etmekten daha akıllıca" uyarılarında bulunmuştu.

Neticede Galatasaray yıllardır mücadele ettiği Şampiyonlar Ligi arenasında ilk defa pozitif anlamda zirveye kufulmuş oldu.

Serdar Dinçbaylı

Haberin Devamı
YORUM YAZ