MENÜ

Kramer fena uçmuş!

Dünya Kupası'nda Almanya'nın, Arjantin'i yendiği final maçında beyin sarsıntısı geçiren Kramer, o an kendinden geçmiş! Genç oyuncu, Manuel Neuer'e, “Kaleye ben geçeceğim”, Lahm'a, “Kaptanlık pazubandını bana ver” ve Thomas Müller'e de, “Gerd Müller!” demiş.

Kramer fena uçmuş!

Geçtiğimiz yaz Brezilya’da düzenlenen 2014 Dünya Kupası’nda Almanya, finalde Arjantin’i 1-0 mağlup ederek kupanın sahibi olmuştu. Panzerler’de maçın 17. dakikasında, Arjantinli savunma oyuncusu Garay’la çarpışan ve başına darbe alan Christoph Kramer’in o anlarda adeta kendinden geçtiği ortaya çıktı. Alman Televizyonu ZDF’ye konuşan Kramer’in takım arkadaşları Philipp Lahm, Manuel Neuer ve Thomas Müller, maçta Kramer’in yaşadıklarını esprili bir dille anlattılar. Darbe sonrası bir süre oyuna devam eden ve 32. dakikada Schürrle ile yer değişen 23 yaşındaki orta saha oyuncusunun bu sırada kaleci Neuer’in yanına gelip, “Kaleye ben geçeceğim, sen çıkabilirsin” dediği, sonrasında kaptan Lahm’a yöneldiği belirtildi.

Hakeme, ‘Formaları değiştirelim’

Lahm o anları, “Bana gelip, kaptanlık pazu bandını takacağını söyledi ve elini koluma doğru uzattı. Maçın hakemi Nicola Rizzoli’ye de yanımdayken, ‘Formaları değiştirelim’ dedi. Bu son derece garip bir durumdu. Kim olduğunun farkında değildi” diye anlattı. Bununla da yetinmeyen genç futbolcunun, Müller’le yaşadığı diyalog ise daha komik. Müller, “Kramer yanıma gelip, ‘Bu bir final maçı mı? diye sordu. Bana, ‘Gerd Müller’ (1974 Dünya Kupası’nı kazanan Batı Almanya’nın futbolcu) diye seslendi ve 1974’te kazanılan kupa için kutladı” dedi. Beyin sarsıntısı geçiren Kramer ise sakatlık yaşadığı dakikaları hatırlamadığını, ancak kutlamalarda kendinde olduğunu söyledi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ