MENÜ

Kobe: Bomba gibi döneceğim

Yaşadığı sakatlıklar sebebiyle NBA'de geçen sezon sadece 6 maçta oynayan LA Lakers'ın süperstarı Kobe Bryant, “Eskisi gibi olup, olmayacağımı göreceğim. Hakkımda çıkan haberler ise beni daha da çok motive ediyor” dedi.

Kobe: Bomba gibi döneceğim

NBA’de Los Angeles Lakers’ın süperstarı olan ve sakatlığı yüzünden 2013’ün aralık ayından bu yana parkelerden uzak kalan Kobe Bryant, eskisi gibi oynayıp oynayamayacağını görmeye çalışacağını ve hakkında çıkan haberlerin kendisini kamçıladığını söyledi. 2013’ün nisan ayında sol aşil tendonundan yaşadığı sakatlıktan 8 ay sonra parkelere dönen ancak 6 maç forma giydikten sonra 18 Aralık’ta sol dizinde çatlak tespit edilen Kobe, 2013-14 sezonu öncesi gerçekleşen medya gününde basın mensuplarının sorularını yanıtladı. 36 yaşındaki oyuncu, “Yalan söylemeyeceğim. Sağlık sorunları beni çok zorladı. Gün gün ufak adımlarla ilerleyerek çalışmaya devam ettim ama sonuç olarak kendimi oldukça iyi hissediyorum” diye konuştu. Sahada kalacağı dakikaların azalmasının kendisi için sorun olmayacağını ifade eden Kobe, “Yaşlanıyorsan, yapamayacağın bazı şeyler olduğunu kabul etmek zorundasın. Sürelerimin azalmasını, büyük bir mesele olarak görmüyorum” ifadelerini kullandı.

‘Hâlâ 23-34 sayı atabilir’

Lakers’ın yeni coachu Byron Scott ise, “Kara Mamba” lakaplı oyuncusunun 82 maçta da oynamasını beklediğini dile getirerek, “Hala maç başına 23-24 sayı atabilecek bir oyuncu. En büyük amacımız, sağlıklı kaldığından emin olmak ve 82 maçta da oynayabilmesi için onu dikkatli şekilde kullanmak” yorumunu yaptı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ