MENÜ

İşte yeni Trabzon

Vahid Halilhodzic, gol sorununu çözmek için ileri uçta Cardozo ve Waris'i oynatacak. Rakibini kanatlardan çökertecek. Ayrıca Bordo-Mavililer'de 8 yabancıdan 7'si Legia önünde ilk 11'de sahaya çıkacak.

İşte yeni Trabzon

Defansif oyun nedeniyle eleştirilen Vahid Halilhodzic, Legia Varşova karşısına çok daha ofansif bir kadroyla çıkacak. Çift forveti tercih etmesi beklenen tecrübeli çalıştırıcının Cardozo'nun yanında kimi oynatacağı merak konusuydu. Halilhodzic tercihini Majeed Waris'ten yana kullandı. Paraguaylı forvetin hava toplarındaki etkinliğinden yararlanmayı planlayan Halilhodzic, Waris'ten de savunmanın arkasına sarkarak rakip kalede tehlike yaratmasını bekliyor.

Yusuf formayı kaptı

Bordo-Mavililer'de uzun süredir formaya hasret kalan Yusuf Erdoğan, Kasımpaşa maçında ilk 11'e dönüş yapıp golünü atmıştı. Waris'i Legia karşısında forvette oynayacak olması nedeniyle genç oyuncu yarınki maçta da yerini garantiledi. Sağda Sefa, ortada ise Medjani-Constant ikilisi görev yapacak. Fırtına hücum organizasyonunu kanatlardan yapacak. Ayrıca Bosingwa da formasına kavuşacak. Kadrosunda 8 yabancı bulunan Trabzonspor'un Legia önüne 7 yabancıyla çıkması bekleniyor. Kulübede oturacak isim ise Mustapha Yatabare olacak.

Haberin Devamı
YORUM YAZ