MENÜ

Henning Berg: Trabzonspor zorlu bir ekip

Trabzonspor'un UEFA Avrupa Ligi L Grubu'nda'nda yarın karşılaşacağı Polonya'nın Legia Varşova takımının teknik direktörü Henning Berg, bordo mavili takımın Avrupa arenasında çok deneyimli bir takım olduğunu belirterek, çok zor bir maç oynayacaklarını söyledi.

Henning Berg: Trabzonspor zorlu bir ekip

Hüseyin Avni Aker Stadyumu’nda defans oyuncusu Dossa Junior ile birlikte basın toplantısı düzenleyen Legia Varşova Teknik Direktörü Henning Berg, forvet oyuncusu Orlando Sa’nın grip olduğu için Trabzon’a getirilmediğini belirterek, "Trabzonspor iyi durumda. Formda bir takım. İyi oyuncuları ve güçlü bir bütçesi var. Avrupa arenasında çok deneyimli bir takım olduğu için yarın çok zor bir maç oynayacağız. Ama biz de deneyim kazanıyoruz yavaş yavaş. Keyifli ve güzel bir maç olacağını tahmin ediyorum. Geçen yıl iki maçta da yenildik, ama 10 yıl önceki veya 100 yıl önceki olaylara takılmamak lazım. Önümüzdeki maçlara bakmalıyız" dedi.

Legia Varşovalı oyuncu Dossa Junior ise, "Trabzonspor kendi sahasında oynayacağı için avantajları var. Ama her şeyden önce iyi bir maç olmasını umuyoruz" diye konuştu.
Polonya takımı daha sonra Hüseyin Avni Aker Stadyumu’nda ilk 15 dakikası basına açık bir antrenman yaptı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ