MENÜ

Gaziantepspor, son 5 yılın en başarılı ilk 4 haftasını geçirdi

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Gaziantepspor, son 5 yılın en başarılı ilk 4 haftasını geçirdi.

Gaziantepspor, son 5 yılın en başarılı ilk 4 haftasını geçirdi

Kırmızı-siyahlılar, 2010-2011 sezonunun ilk 4 haftasıda 3 beraberlik ve 1 mağlubiyetle 3 puanla toplarken, 2011-2012 sezonunda sıfır puan çekti. 2012-2013 sezonunda 1 puan alabilen kırmızı-siyahlı ekip, 2013-2014 sezonunun ilk 4 haftasını da 1 puanla tamamlayabildi.

Geçen sezon bitiminde teknik direktör Sergen Yalçın’la yollarını ayıran yönetim, yeni sezonda teknik direktörlüğe Okan Buruk’u getirdi. Buruk yönetiminde çıktığı 4 maçın 2’sinden galibiyet ayrılan Gaziantepspor, bir mağlubiyet ve bir beraberlik sonucu 5 puan toplayarak, son 5 yılın en başarılı ilk 4 haftasını geçirdi. Aldığı sonuçlarla taraftarlarını sevindiren Gaziantep temsilcisi puan cetvelinde 10. sırada bulunuyor.

Gaziantepspor Genel Sekreteri ve Basın Sözcüsü Kübra Kabaali, AA muhabirine açıklamada, hedefleri olan bir takım kurduklarını ve belirledikleri ulaşmak için mücadele
edeceklerini söyledi.

Geride kalan haftalarda daha iyi maçlar çıkarmak istediklerini ancak hakem ve diğer faktörlerin buna müsaade etmediğini savunan Kabaali, ligin 8. haftasından itibaren takımda taşların yerine oturacağını belirtti.

Takımı baştan aşağı yenilediklerini vurgulayan Kabaali, şunları kaydetti:

"Ligin en genç takımlarından biriyiz. Takımın kendini bulması için süreye ihtiyacımız var. Ligin 8. haftasından itibaren daha iyi bir Gaziantepspor izlettireceğimize inanıyorum. Geçen haftalarda oynadığımız maçlara baktığımızda daha iyi yerlerde olabilirdik ama olmadı. Kendimize güveniyoruz, motivasyonumuz yüksek, öz güvenimiz de yüksek olacak."
Spor Toto Süper Ligi ilk 5’in içinde bitirmek istediklerini dile getiren Kabaali, final oynamayı hedefledikleri Türkiye Kupası’nı şehre getirmek istediklerini sözlerine ekledi.

AA

Haberin Devamı
YORUM YAZ