MENÜ

Bilic: Hiçbir sonuç şaşırtmaz

Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic, Tottenham maçı öncesi basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Bilic: Hiçbir sonuç şaşırtmaz

UEFA Avrupa Ligi'nde İngiltere Premier Ligi ekiplerinden Tottenham ile deplasmanda oynayacak olan Beşiktaş'ta teknik direktör Slaven Bilic, bu maç öncesi açıklamalarda bulundu. Basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Hırvat teknik adam, “Burada olmak çok güzel bir duygu. Bu kupanın bir parçası olmak çok güzel. İlk maçlar sonunda her şey eşit. Yarınki maç çok büyük öneme sahip. Bu kupada ilerlemek istiyoruz. Beklentilerimiz yüksek. Büyük bir takıma karşı oynayacağız. Arsenal ile oynadığımız maçlar özgüvenimizi yükseltti. İyi bir seri yakaladık. Bu yarınki maça yansıyacaktır. İyi bir sonuçla dönmek istiyoruz.” dedi.

"Kazanmak için şansımız var"

Rakibiyle aynı güçte olduklarını ifade eden Bilic, “İki takım da iyi. Hiçbir sonuç şaşırtıcı olmaz. İç sahada iyi oynuyorlar. Beklentileri yüksek bir ekip. Kazanmak için şansımız var.” sözlerini sarf etti.

"Kapanan takımları karşı zorlanıyoruz"

Tottenham'a karşı nasıl oynayacakları ile ilgili sinyaller veren Beşiktaş'ın hocası, "Ucuz goller yiyoruz duran toplardan. 4 maçta iki gol yedik. Şampiyonluğa oynayan bir takım için iyi bir ortalama. Burada zemin çok iyi. Pas yapmaya elverişli bir ortam olacak. Oyun da açık olacak. Kapanan bir takım olmayacak karşımızda. Kapanan takımlara karşı zorluklar yaşıyoruz. Üretken olamıyoruz.” ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ