MENÜ

'Ben nerede yanlış yaptım!'

Sivasspor, her maçta sayısız pozisyona giriyor, ancak bir türlü 3 puan gelmiyor. Teknik direktör Roberto Carlos da kara kara nerede eksik olduğunu düşünüyor. Brezilyalı hoca, “Oyuncuyken bu kadar takmıyordum ama hoca olunca daha çok düşünüyorum. Bundan sonra kim daha fazla çalışırsa o formayı giyecek” diyerek takıma gözdağı veriyor

'Ben nerede yanlış yaptım!'

Geride kalan 4. hafta itibariyle hanesine yalnızca 2 puan yazdırabilen ve tarihinin en kötü sezon başlangıçlarından birine imza atan Sivasspor’da moraller bozuk. Kırmızı- Beyazlılar, oynadığı her karşılaşmada rakiplerine büyük üstünlük kuruyor, tüm istatistiklerde fark atıyor. Ancak bir türlü beklenen sonuçlar gelmiyor. Bu duruma Gençlerbirliği maçında ‘dur’ demek isteyen Kırmızı-Beyazlılar’ın Brezilyalı hocası ise yatıp kalkıp neyi eksik yaptıklarını bulmaya çalışıyor.

Gergin idman!

Oyuncuların son derece gergin olduğu dünkü idmanın ardından açıklamalarda bulunan Brezilyalı çalıştırıcı, rotasyona gidebileceğinin sinyallerini verirken performansını beğenmediği futbolculara da mesaj gönderdi. “Ben öyle eski kafada olup da, antrenmanı durdurup teknik, taktik anlatan bir hoca değilim. Onlara antrenmanda keyif aldırmaya çalışıyorum. Sadece defansif olarak gereken sorumluluklarını yerine getirmelerini istiyorum ve bunun karşısında da daha kıran kırana ve daha mücadeleci bir antrenman oluşuyor” dedi.

Sorumluluk benim

Son maçta beklentilerin altında kalan İbrahim Toraman, Kadir Bekmezci ve Ziya Erdal gibi isimlere gönderme yaparak kadroda değişikliğe gidebileceğinin sinyallerini veren Carlos, sözlerini şöyle tamamladı: “Oyuncuyken bu kadar düşünmüyordum ama teknik direktör olunca daha çok düşünmeye başladık. Birkaç gün içinde kimin bu takım için oynadığını göz önünde bulundurarak en iyi 11’i seçmeye çalışacağız. Bütün sorumluluk zaten benimdir.”

Carlos’tan Casillas’a destek

Son zamanlardaki formuyla eleştiri oklarının hedefi olan ve taraftarların sık sık protestolarına maruz kalan Real Madrid kalecisi Casillas’a eski takım arkadaşı Carlos’tan destek geldi. Iker’in artık
kulüple özdeşleştiğini belirten Carlos, “O forma ile 15 sene geçirdi. Birçok başarı elde etti. Tarihin en iyi kalecilerinden ve gençlerin de idolü. Onun Real’deki kredisi hemen tükenmez” dedi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ