MENÜ

Barça paramparça: 3-2

Şampiyonlar Ligi'nde haftanın nefes kesen maçında zafere uzanan taraf PSG oldu. Zlatan İbrahimovic'in sakatlığı nedeniyle oynamadığı maçta Fransız ekibi, Barcelona'yı David Luiz, Veratti ve Matuidi'nin golleriyle 3-2 mağlup etti.

Barça paramparça: 3-2

Şampiyonlar Ligi’nin ikinci hafta maçlarının çoğunda süpriz sonuçlar yaşandı. Bunların başında PSG’nin galibiyeti yer aldı. Favori gittiği Fransa deplasmanından 3-2’lik hüsranla dönen Barcelona, David Luiz, Veratti ve Matuidi’nin gollerine engel olamadı. F Grubu’nda bulunan PSG ve Barça Parc Des Princes Stadı’nda kozlarını paylaştı. Mücadeleye baskılı başlayan Kırmızı- Lacivertliler 10. dakikada David Luiz ile 1-0 öne geçti. Katalan ekibi bu gole 1 dakika sonra karşılık verdi. Messi, İniesta’nın pasını golle süsledi: 1-1. Ataklarını sıklaştıran Paris, 26’da Veratti ile tekrar öne geçti: 2-1. İlk yarı bu skorla biterken 54’te Matuidi sahne aldı, skoru 3-1 yaptı. Fakat cevap gecikmedi, Barcelona 2 dakika sonra Neymar ile karşılık verdi: 3-2. Kalan sürede ağlar havalanmayınca, 3 puan Paris ekibininin oldu. Öte yandan Xavi yeni bir rekor kırdı. İspanyol futbolcu Şampiyonlar Ligi’nde 143. maçına çıktı ve Raul Gonzalez’den (142) tahtı devraldı.

38’lik Totti durmuyor

Diğer maçlar da kıran kırana geçti. Manchester City evinde, Roma’yla 1-1 berabere kaldı. İngilizler’in golü Agüero’dan gelirken, İtalyanlar’ın sayısını 38 yaşındaki Totti kaydetti. Totti, Şampiyonlar Ligi’nde boy gösteren en yaşlı futbolcu unvanının yeni sahibi oldu. Eski rekor Ryan Giggs’e aitti. Cüneyt Çakır’ın Porto lehine iki penaltı düdüğü çaldığı maçta ise Shakthar Donetsk, Ukrayna’da Porto’yla 2-2 berabere kaldı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ