MENÜ

Tottenham'ın şifreleri Demba Ba'dan

Premier Lig'de 4 sezon forma giymesinin ardından Kara Kartal'a gelen Demba Ba, Tottenham maçı öncesinde rakibin şifrelerini Bilic'e verdi. Londra ekibinin hızlı kontralarına dikkat çeken Senegalli'nin, Mavi-Beyazlılar'ın geri dönüşlerde ise sıkıntı yaşadığını söylediği bildirildi

Tottenham'ın şifreleri Demba Ba'dan

Kara Kartal'ın Senegalli yıldızı Demba Ba'nın, Beşiktaş'ın UEFA Avrupa Ligi'nde perşembe günü Tottenham'la karşılaşacağı mücadele öncesinde takım arkadaşlarına ve teknik ekibi sürekli bilgilendirdiği öğrenildi. Premier Lig'de daha önce 4 sezon forma giydiği; West Ham United, Newcastle United ve Chelsea formalarıyla Londra ekibine karşı defalarca görev yapan 29 yaşındaki futbolcunun, özellikle rakibin hızlı ataklarına dikkat çektiği ifade edildi. Başarılı futbolcunun, son olarak dün sabah saatlerinde yapılan takım çalışması öncesinde teknik direktör Slaven Bilic'le yaptığı görüşmede, "Uzun paslarda kanatlardan hızlı bindirmeler yapıp rakip kaleye çabuk olarak geliyorlar. Orta alanları çok koşup mücadele eden isimlerden kurulu. Maçın skoru ne olursa olsun mücadeleden vazgeçmiyorlar" dediği bildirildi. Öte yandan Bilic'e, Tottenham'ın eksilerinden de söz eden Senegalli'nin, "Geri dönüşlerde ağır kalıyorlar. Ani ataklarda savunmanın dengesi çabuk bozuluyor. Ofsayt taktiği kullandıkları için arkaya atılan toplarda açık verme durumları oluyor. Havadan gelen toplarda hakimiyetleri çok iyi ancak aynısını yerden söylemek zor" ifadelerini kullandığı öğrenildi.

Arsenal maçı izlendi

Tottenham karşılaşması öncesinde rakibinin Premier Lig'de Arsenal'le oynadığı son karşılaşmanın kasetini izleyen Bilic'in, Demba Ba'dan gelen bilgilerle beraber bir taktik oluşturduğu bildirildi. Hırvat teknik adamın, Arsenal'le Şampiyonlar Ligi Play-Off turunda oynanan hızlı ve baskılı futbolun benzerini oyuncularından sahaya yansıtmalarını isteyip White Hart Lane'dan zaferle ayrılmayı planladığı ifade edildi.

Rakibin belalısı!


Kara Kartal'ın Senegalli yıldızı Demba Ba, İngiltere Premi Lig'de daha önce Tottenham'a karşı 5 maça çıktı. Başarılı futbolcu, bu mücadelelerde rakip fileleri tam 4 kez sarsmıştı.

Orhan Yıldırım

Haberin Devamı
YORUM YAZ