MENÜ

Muslera: İşimiz çok zor olacak

Galatasaraylı futbolcular, Arsenal maçı öncesi GS TV'ye açıklamalarda bulundu.

Muslera: İşimiz çok zor olacak

Galatasaraylı futbolcular, Arsenal maçı öncesi GS TV'ye açıklamalarda bulundu.

Muslera

"Öyle hissediyorum ki, çok zor bir maç olacak. Rekabetin en üst seviyede olduğu bir gruptayız. Mümkün olduğunca fazla puan almalıyız. Özellikle evimizdeki maçlarda maksimum puan almak istiyoruz. Deplasman maçları ise belirleyici olacak"

Olcan: Baskılar bizi kenetledi

Prandelli'nin yeniden kadroya aldığı Olcan, Arsenal maçı analizine takım bütünlüğü açısından yaklaşıyor. Son zamanlarda dışarıdan çok büyük baskı aldıklarını kaydeden tecrübeli futbolcu, şöyle devam etti: "Biz büyük bir aileyiz. Bu ailenin içinde herkes birbirini seviyor, saygıyla yaklaşıyor birbirine. En önemlisi de bu bence. Böyle olduğu sürece istedikleri kadar bizi dışarıdan yıldırmaya çalışsınlar, eleştirsinler önemli değil. Bu baskılar bizi daha da büyütüyor ve birbirimize kenetliyor."

Tarık: Hayalim gerçek olacak

İlk kez bir Şampiyonlar Ligi sınavına çıkacak olan Tarık Çamdal, heyecanını şu sözlerle dile getirdi: "Herkesin hayali Şampiyonlar Ligi. Her ekip güçlü, hangi takım olursa olsun her takım kuvvetli, ama biz kendi gücümüzün farkındayız. O gün sahada istediklerimizi yaparsak, savaşırsak, yenemeyeceğimiz takım yok. Gelip gelirsek çok büyük bir adım olacak, sonuçta Arsenal'i deplasmanda yenmiş oluyoruz. Bu kaliteye sahibiz."

Haberin Devamı
YORUM YAZ