MENÜ

Krize Legia molası

Yabancılarla Halilhodzic arasında yaşandığı iddia edilen krizin ardından gözler yönetime çevrildi. İbrahim Hacıosmanoğlu, Bosnalı hoca ile Legia Varşova maçı sonrası bir araya gelecek.

Krize Legia molası

Trabzonspor ligde 4 maçtan da beraberlikle ayrılınca Vahid Halilhodzic eleştiri oklarının hedefi olmuştu. Vahid hocayla ilgili olarak ortaya yeni iddialar atıldı. Tecrübeli teknik adamın, Kevin Constant ve Mustapha Yatabare ile sorunlar yaşadığı ve bu nedenle iki yıldızı da Kasımpaşa maçının kadrosuna almadığı öne sürüldü. Bu konuyla ilgili olarak kulüpten herhangi resmi bir açıklama yapılmasa da oyuncularla hoca arasında kavga yaşanmadığı öğrenildi. Son dönemde peş peşe gelişen bu tarz olayların ardından İbrahim Hacıosmanoğlu, duruma el koyma kararı aldı. Başkan, Vahid Halilhodzic’in işine karışma taraftarı değil. Ancak takımın ve oyuncuların son durumuyla ilgili olarak tecrübeli çalıştırıcıdan bilgi alacak. Bu görüşme Legia Varşova maçının ardından yapılacak. Başkan, takımın ve hocanın motivasyonunun bozulmaması adına cuma gününe kadar bekleme kararı aldı.

Teşekkürler Akçay

Fırtına’nın ligde sadece 4 puan toplaması moralleri bozsa da bu hafta üst sıradaki takımların da kayıplar yaşaması, yüzleri biraz olsun güldürdü. Özellikle Bordo-Mavililer’in eski teknik patronu Mustafa Reşit Akçay’ın çalıştırdığı Akhisar Belediye’nin Fenerbahçe’yi devirmesi en çok Halilhodzic’e yaradı. Trabzonspor 4 hafta sonunda, ligin en büyük şampiyonluk adayı olarak gösterilen Galatasaray ile Fenerbahçe’nin 3 puan gerisinde
yer alıyor.

Haberin Devamı
YORUM YAZ