MENÜ

'Kazanırsak başkan kalabilir!'

Arsenal maçı öncesi Sarı-Kırmızılılar'dan umut dolu mesajlar... Prandelli, "Kazanırsak belki Başkan'ı kalmaya ikna edebiliriz" derken, Sneijder geçen sezonki gruptan örnek verdi ve "O zaman şansımız yüzde 30'du, ama başardık. Yine başarabiliriz" açıklamasını yaptı.

'Kazanırsak başkan kalabilir!'

Sarı-Kırmızılılar, Arsenal deplasmanı öncesi umut dolu... Aslan'ın teknik patronu Cesare Prandelli, oyuncularıyla yaptığı görüşmede, "Bu maçı kazanırsak belki de Başkan'ı kalmaya ikna edebiliriz" dedi. Daha sonra GSTV'ye açıklamalarda bulunan İtalyan hoca, "Önemli bir takıma karşı oynayacağız. İstikrarlı bir takım ve yıllardır aynı teknik adamla çalışıyorlar. Zihinsel olarak hazır ve agresif olmalıyız. Biz, Türkiye ve Galatasaray'ı temsil ediyoruz. Nerede olursa olsun, taraftarımızın yanımızda olduğunu biliyoruz. Her zaman, her statta kendi oyunumuzu oynamalıyız ve başımız dik ayrılmalıyız" ifadesini kullandı.

'Grubumuz zor ama...'

Kulüp televizyonuna konuşan Sneijder ise geçen sezondan örnekler verdi. "Eğer geçen sene gruptan çıkma şansınız nedir diye sorsaydınız, yüzde 30-40 derdim" görüşünü dile getiren Hollandalı futbolcu, "Ama biz çok iyi bir iş yaptık ve son 16'ya kalan taraf olduk. Bu sene de aynı ortam söz konusu. Grubumuz zor ama Galatasaray çok büyük bir kulüp. Şampiyonlar Ligi'nde yine ileriye doğru yürümek istiyoruz" dedi.

'Takım ruhu çok iyi'

Juventus maçını anımsatan Sneijder, "Çılgın iki gündü adeta. Kar yağışı ve diğer faktörler. Hayatımda hiç böyle bir an yaşamadım. Bir Şampiyonlar Ligi maçını iki günde oynamak çok çılgınca bir deneyimdi. Golü attığım dakikada oyuncular ve taraftarlar çılgınca sevindi, çok mutlu oldu. Benim için çok özel bir andı. Umuyorum bu sene de aynı başarıyı tekrarlarız. Takım ruhumuz çok iyi" diye konuştu.

'Aramızda sorun yok'

Yerli ve yabancı oyuncular arasında sorun olduğu yönündeki haberlere tepki gösteren Sneijder, "Takım bütünlüğü yönünde zaaflarımız olduğu görüşü var. Özellikle yerli ve yabancı oyuncular arasında sıkıntılar olduğuna dair saçma iddialar ortaya atılıyor. Geçen senenin üzerine bir şeyler katabiliriz, ki motive unsurlarımız daha fazla ve iyi bir takım ruhuna sahip olduğumuzu düşünüyorum" diyerek sözlerini tamamladı.

Metin Karabaş

Haberin Devamı
YORUM YAZ