MENÜ

Holmen: Şampiyon olmak istiyorsan şansın orada duruyor

Bursasporlu Samuel Holmen, "Şampiyon olmak istiyorsan şansın orada duruyor. Mücadeleyi bırakmayacağız. Kazanmaya odaklı çalışmaya devam edeceğiz" dedi.

Holmen: Şampiyon olmak istiyorsan şansın orada duruyor

"BAŞKA TEKLİFLER DE VARDI"

Holmen, yeşil beyazlı kulübün dergisine açıklamalarda bulundu. Önce yeşil beyazlı ekibe transferini anlatan Holmen, geçen yıl fazla forma giyemediğini, ancak oynaması gerektiğini düşündüğünü belirtirken şöyle konuştu:

"Bursaspor'un maddi ve manevi bana sunduğu şartlar gerçekten çok uygundu. Genel olarak bütün şartlar çok iyiydi. Daha önceden de kulübün bana olan ilgisini bildiğim için buraya gelmeyi düşündüğümde doğru olacağını hissettim. Başka teklifler de vardı. Ama Bursaspor'a gelmeyi seçtim ve Bursaspor'un teklifini kabul ettim."

"EN BÜYÜK HEDEFİM TAKIMA KATKIDA BULUNMAK"


Bursaspor'daki hedeflerini de açıklayan Holmen, bu konuda şunları söyledi:

"İlk hedefim süre almak sağlamak. Oynamaya başladığım, düzenli olarak forma şansı bulduğum zaman da tabii ki kendi yapabileceğim şeylerin ve özelliklerimin farkında olduğumu düşünüyorum. Bunları bir süredir yansıtamadım. Yapabileceğim şeyleri tekrar geri kazanmak ve takımın gidişatına katkıda bulunmak en büyük hedefim olacak."

"MEHMET TOPAL BENİ ÇOK ETKİLEDİ"


"Süper Lig'de en beğendiğin oyuncular kim?" sorusuna Holmen şu yanıtı verdi:

"Özellikle bir ismi seçmem gerekirse geçen sene Fenerbahçe antrenmanlarında da şahit oluyordum, şampiyonluğun bence en büyük mimarlarından biri Mehmet Topal'dı. Çok fazla kimse görmeyebilir ama o arka planda defansif olarak büyük katkı veren bir isimdi. Göze görünen iyi işler yapmıyor olabilir, ya da her maça çıkıp gol atmıyor olabilir ama Fenerbahçe savunmasını düzenleyen adamdı. İyi pas yapan ve topun takımda kalmasını sağlayan isimdi. Beni çok etkilediği için Mehmet Topal diyeceğim."

"ŞENOL GÜNEŞ DÜRÜST BİR ADAM"


Holmen, teknik direktörleri Şenol Güneş hakkında ise şunları söyledi:

"Şimdiye kadar gördüğüm, karakter olarak gerçekten dürüst bir adam olduğunu düşünüyorum. Çünkü ne düşünüyorsa gelip yüzüne söylüyor. Bazen oyuncular, teknik direktörleriyle bu ilişkiyi bulamayabiliyorlar. Bu samimiyet hissini, bu gerçek düşüncelerin yüzüne söylendiği hissini yakalayamayabiliyorlar. Bunun hissedilmesi çok güzel. Onun dışında hocamızın futbol tarzı çok hoşuma gidiyor. Savunmada agresif olmamızı, topu aldığımızda da pas oyunlarıyla topa sahip olmaya devam etmemizi istiyor. Şu ana kadar izlenimlerim çok güzel. Öğretici bir tarafı var."

"BİZ O YARIŞIN İÇİNDEYİZ"

Yeşil beyazlı takımda herkesin kazanmaya odaklı olduğunu belirten Holmen, açıklamasını şöyle tamamladı:

"Eğer şampiyon olmak istiyorsan şansın orada duruyor. Gideceksin ve onu alacaksın. Ama illa kazanacağız, illa o şampiyonluğu bu sene alacağız gibi, uç sözler söylemek istemem. Bu da zaten doğru değil. Biz mücadeleyi bırakmayacağız. Kazanmaya odaklı çalışmaya devam edeceğiz. Futbol tabii ki birden fazla dinamiğin bir araya gelmesiyle oynanan bir oyun. Şu an en büyük hedef zamanla birlikte kendimizi ileri taşımak. Eğer iyi bir ritm yakalar, rüzgarı arkamıza alırsak, kendimizi iyi hissedersek, bu bahsettiğim dinamikler daha fazla bir araya gelirse, daha fazla değişeni kendi tarafımıza çekebilirsek neden olmasın? Evet Türkiye'de İstanbul takımları büyük bir güç. İyi kadroları var, farklı bir destek var arkalarında, Daha geniş çapta diyebiliriz bu destek. Bu nedenle lige her zaman favori başlıyorlar. Ama biz de o yarışın içine kesinlikle girebiliriz."

DHA

Haberin Devamı
YORUM YAZ