MENÜ

Fenerbahçe'de seferberlik!

Fenerbahçe'de üst üste gelen sakatlıklar sağlık ekibini harekete geçirdi.

Fenerbahçe'de seferberlik!

EMRE BELÖZOĞLU

2 hafta yok ama...


Arka adalesinde ödem oluştu. 6. haftadaki Galatasaray derbisine yetişmesi zor ama tedavisi hızlandırıldı.

Akhisar maçı öncesi arka adalesinde ağrıları nedeniyle son dakikada kadrodan çıkarılan Emre Belözoğlu’nun yokluğu da, önceki gece hissedildi. Yapılan kontrollerinin ardından durumunun iyi olmadığı açıklanan Fenerbahçe’nin yıldız isminin, Konyaspor ile Galatasaray maçlarına yetişmesinin zor olduğu belirtildi. Kaptanın tedavisine yoğun bir şekilde devam edilirken, takımla çalışmalara ancak gelecek hafta başlaması bekleniyor. Tecrübeli futbolcunun, tedaviye kısa sürede olumlu cevap vermesi umut edilirken, 6. haftadaki derbi için oynama şansının az olduğu ifade ediliyor.

MEİRELES


Haftaya sahada


Arka adalesinde yırtık vardı, uzun bir aradan sonra dün takımla çalıştı. Konya maçına yetiştirilmeye çalışılacak

Arka adalesinde yırtık nedeniyle 3 haftadır sahalardan uzak kalan ve yokluğu hissedilen Meireles için seferberlik ilan edildi. Özellikle Akhisar maçında orta alanda büyük sıkıntılar yaşayan Sarı-Lacivertliler, durumu her geçen gün iyiye giden yıldız futbolcunun, Konya karşılaşmasına yetiştirilmesi için çaba sarfediliyor. Takımla dün idmana çıkan Portekizli, kendisini iyi hissettiğini söylerken; sorun yaşanmamasını isteyen sağlık ekibi, tüm tedbirleri alıyor.

VOLKAN DEMİREL


Ağrıları çok


Belindeki ağrılar nedeniyle Akhisar maçı kadrosundan çıkarılan tecrübeli kalecinin tedavi süreci uzadı.

Cezasını tamamlamasının ardından Akhisar karşısında kaleyi koruması beklenen Volkan Demirel’in, maçtan iki gün önce belindeki ağrıların artması teknik heyetin de moralini alt-üst etti. Fenerbahçe’nin tecrübeli file bekçisinin tedavisi sürerken, en az iki hafta daha oynayamayacağı açıklandı. Takımdan ayrı kendisine verilen programı uygulayan yıldız kaleci, 7. haftadaki Gençlerbirliği maçında oynayabilecek duruma gelecek.

MEHMET TOPAL


Acılar içinde oynadı


Adalesindeki ağrılara rağmen Akhisar maçında 90 dakika sahada kalan yıldız futbolcunun durumu bugün netlik kazanacak

Sarı-Lacivertliler’in vazgeçilmez isimlerinden Mehmet Topal, önceki günkü son maça kadar iğne vurularak sahaya çıkmıştı. Akhisar karşısında sorunsuz bir şekilde sahaya çıkan tecrübeli futbolcunun, karşılaşmayı ağrılar içinde tamamladığı öğrenildi. Daha önce diz bölgesi cilt altında ve kemik üstü zarında kanama tespit edilen Mehmet’in, bu kez de arka adalesinde ağrıların arttığı ve durumunun bugün yapılacak kontrollerden sonra netleşeceği kaydedildi.

MEHMET TOPUZ


15 gün olmayacak

Bu sezon ligde oynadığı ilk maçta sakatlanan Mehmet Topuz, sağ kasık bölgesindeki yırtık nedeniyle 15 gün oynamayacak.

Ligin 4. haftasında forma şansı bulan ve kariyerindeki 300. maçına çıkan Mehmet Topuz, 15 gün sahalardan uzak kalacak. Akhisar karşılaşmasında bir pozisyon sonrası ağrı hisseden tecrübeli futbolcunun, sağ kasık bölgesindeki adale grubundan birinde kısmi yırtık tespit edildi. Mehmet Topuz’un dün Göztepe Medical Park Hastanesi’nde yapılan tetkiklerinin ardından en az iki hafta formasından uzak kalacağı belirtildi.

Yusuf Dursun

Haberin Devamı
YORUM YAZ