MENÜ

Britanya kralı!

Mehmet Demircan, gündem yaratan röportajının ardından Mesut Özil'i anlattı: Britanya kralı!

Britanya kralı!



Mesut Özil, Londra’da o kadar çok seviliyor ki, söyleşimiz sırasında onlarca kişi fotoğraf çektirmek ve imza almak için yanımıza geldi. Murat Akbaş kardeşim, mecburen fotoğrafları çatı katında çekerken, bir çok futbolsever aşağıdan hâlâ ‘Mesut Mesut’ diye bağırıyordu.

Yine FANATİK, sadece FANATİK

Mesut’u yakından takip eden herkes bilir ki, yıldız oyuncu medyada yer almayı çok fazla sevmez, istemez. FANATİK Gazetesi okurları da bilirler ki; Mesut, yaklaşık 2 yıl önce yine benim yaptığım söyleşide, Türk futbolseverlere biraz olsun kendisi hakkında bilgi vermeye çalışmıştı. Beni tanıyanlar bilir, röportaj konusunda agresifimdir. Okuyucularımızın her şeyi bilmesini isterim. Mesut bu defa, Türk futbolseverlerin kendisini biraz daha tanımasını istedi. Bu yüzden biraz da futbol dışı konulara yöneldik.

Efendi, dürüst ve samimi...

Tabii ki bazı kritik sorular sordum, yanıtını da aldım...
‘Neden Aslan dövmesi?’
‘Kendini Türk mü Alman mı hissediyor?’
Bu sorular bence çok önemliydi...
Çarşamba günü oynanacak Galatasaray maçıyla alakâlı da dobra dobra konuştu. Galatasaray gerçeğini masaya yatırdı.
Mesut Özil çok efendi, dürüst ve ne istediğini bilen bir yapıya sahip. O kadar samimi ki, bize daha neler neler anlattı. Tabii ki bazı gerçekleri de yazamayız! Bunlar aramızda sır kalacak.

Çürük elmalar yine işbaşında!

Gelin görün ki, Türk Futbolu’nun hastalığı olan kışkırtıcı, yanlı bazı çürük elmalar, bu güzel röportajı başka taraflara çekmeye çalıştı. Dün internet sitelerine bakarken, bir haber portalında şu başlığı gördüm: “Özil’den, Fenerbahçeliler’i çok kızdıracak sözler...” Kardeşimiz bütün iyi niyetiyle bize zaman ayırmış, bana daha önce olduğu gibi güvenmiş, birçok konuda içini dökmüştü. Ama büyük camiaları birbirine düşürmek için bazı kesimler, konuyu farklı yönlere çekmeye çalışmış. İşte bu yüzden bana göre Türk Futbolu gün geçtikçe uçuruma doğru sürükleniyor. Öyle bir kutuplaşma var ki, sonumuz inşallah daha kötüye gitmez. Sonra da birbirimize şunu soruyoruz: “Mesut neden Türk Milli Takımı’nı seçmedi?”, “Biz neden Avrupa ya da Dünya şampiyonalarına katılamıyoruz?”, “Tribünlere neden seyirci gelmiyor?” ya da “Onların zemini halı gibi, bizim ki iki damladan sonra neden tarlaya dönüyor?”

Kendinize iyi bakın, sağlıklı kalın!

Mehmet Demircan

ÖNEMLİ NOT: Bu güzel röportajın gerçekleşmesinde önemli katkı sağlayan Erkut kardeşime teşekkür etmek istiyorum. Erkut, Mesut Özil’in her şeyi... Menaceri, avukatı, danışmanı ve en önemlisi milli futbolcunun can dostu. Bu ikilinin iş birliği, sağlam temeller üzerine kurulmuş. Beraberlikleri bu şekilde devam ederse, Mesut kariyerinde hep zirvede olacaktır.

Haberin Devamı
YORUM YAZ