MENÜ

Balıkesirspor'da hedef galibiyet

Spor Toto Süper Lig tarihinde sadece 1975-76 sezonunda 2 kez karşılaştığı Beşiktaş'a karşı galibiyeti bulunmayan Balıkesirspor, hafta sonu ağırlayacağı güçlü rakibinden 3 puan almanın planlarını yapıyor.

Balıkesirspor'da hedef galibiyet

1975-1976 sezonunda o dönemki adıyla 1. Lig’de yer alan Balıkesirspor, sezonun ilk yarısında Beşiktaş ile yaptığı maçı 1-0 kaybederken, sahasında 1-1 berabere kaldı. Balıkesirspor’un Beşiktaş’a karşı tarihteki tek golünü yine gol kralı Özer Umdu attı.

O sezonda sahasında 4 büyüklere yenilmeyen Balıkesirspor, 39 yıl sonra yükseldiği Spor Toto Süper Lig’de önceki hafta Galatasaray’ı 2-0 yenerek önemli bir galibiyet elde etti.

4 büyüklerden ilkini mağlup eden kırmızı-beyazlılar, şimdi de daha önce 2 kez karşılaştığı Beşiktaş’ı gözüne kestirdi. Güçlü rakibine karşı galibiyeti bulunmayan Balıkesirspor, taraftarının desteğiyle bu maçtan 3 puanla ayrılmayı hedefliyor.

Kulüp Başkanı Tuna Aktürk, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Beşiktaş’a 39 yıl önce olduğu gibi sahalarında yine 3 puan vermeyeceklerini belirterek, siyah-beyazlı ekibi yenmek için ellerinden gelen bütün mücadeleyi ortaya koyacaklarını söyledi.

Sahalarında taraftarın desteğiyle iyi oyun ortaya koyduklarını dile getiren Aktürk, taraftarlarına bayram hediyesi vermek istediklerini kaydetti.

Haberin Devamı
YORUM YAZ