MENÜ

‘3 maç kafamız rahat'

Beşiktaş'ın; Sivas, Akhisar ve Kasımpaşa maçlarına Başakşehir'de çıkacak olması Siyah-Beyazlı futbolcuları sevindirdi. Kara Kartal'ın yıldızlarının, "Olimpiyat'ta birçok zorlukla mücadele ediyoruz. Şimdi 3 maç da olsa kafamız rahat olacak" görüşünü paylaştığı öğrenildi.

‘3 maç kafamız rahat'

Vodafone Arena'daki yapım çalışmaları nedeniyle geçen sezonda olduğu gibi bu dönemde de iç saha maçlarına Atatürk Olimpiyat Stadı'nda çıkan Beşiktaş, 80 bin kişilik dev spor kompleksinin olumsuz şartlar barındırması nedeniyle yeni ev arayışına girmişti. Bu doğrultuda yönetimin, Süper Lig'in yeni takımlarından Başakşehir'in kullandığı Fatih Terim Stadı için Lacivert-Beyazlılar'la 3 maçlığına anlaşması, Siyah-Beyazlı futbolcuları sevindirdi. Olimpiyat Stadı'nda sahaya çıktıklarında hava şartlarından tutun da birçok zorlukla başa çıktıklarını belirten Beşiktaşlı oyuncuların, aralarında yaptıkları konuşmalarda, "Stadın bulunduğu bölgedeki hava şartları bizi çok zorluyor. Sahanın bozuk olması sakatlığa davet çıkartıyor. Ek olarak stadın şehir merkezine çok uzak olmasından dolayı taraftar maça gelmiyor. Birkaç maç olsa bile daha iyi şartlarda bir spor kompleksinde forma giyeceğimiz için şanslıyız" diyerek şikayetlerini paylaştıkları öğrenildi.

Geçici çözüm...

Başakşehir'le yapılan anlaşmaya göre Fatih Terim Stadı'nda sadece Sivasspor, Akhisar Belediye ve Kasımpaşa maçlarına çıkacak olan Siyah-Beyazlı futbolcuların, "Geçici yerine daha kesin bir çözüm üretilseydi bizim için daha iyi olurdu. Ancak yönetim böyle bir karar aldıysa diyecek bir şey yok. Hiç değilse 3 maç kafamız rahat olacak" yorumunda bulundukları bildirildi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ