MENÜ

"Taraftar böyle olsun 10 bin kişi de yeter"

Sarı-Kırmızılı futbolcular, Sivasspor maçında tribünlerin kendilerine verdiği destekten oldukça memnun. Statta 10 bin kişi olmasına rağmen, atmosferin gayet coşkulu olduğunu belirten oyuncular, yaptıkları hatalardan sonra bile alkış tutan taraftarlara teşekkür ettiler

"Taraftar böyle olsun 10 bin kişi de yeter"

Galatasaray'ın Türk Telekom Arena'da Sivasspor'u 2-1'le geçtiği Süper Lig maçında, Passolig uygulamasını protesto eden bazı taraftar grupları tribüne gitmemeyi tercih etmişlerdi. Bu grupların yokluğunda, Cim Bom'u tribünde yaklaşık 10 bin kişi destekledi. Sarı-Kırmızılı futbolcular bu durumdan gayet memnun. Sivasspor maçında tribüne gelenleri, 'Gerçek taraftar'diye niteleyen özellikle yerli oyuncular, "Hata yaptığımızda bile tepki göstermeyip alkış tuttular. Böylesine töleransı yüksek bir atmosfer görmeyeli uzun zaman olmuştu. Özlemişiz, hatta bir ara şaşırdık bile bu duruma. Belki de galibiyete bunun sayesinde ulaştık. Bize çok iyi destek verdiler, 10 bin kişi olmasına rağmen ortam çok güzeldi. Ara ara bocaladığımızda bize direnme gücü verdi. Umarım bu destek artarak devam eder. Hepsine teşekkür ediyoruz" ifadesini kullandılar.

Hocalar da mutlu

Teknik heyet ve antrenörler de taraftar desteğinden gayet memnun. Prandelli ve kurmaylarına göre tribünlerde sadece takımını ateşlemek için gelenlerin bulunması gerekiyor.


Haberin Devamı
YORUM YAZ