MENÜ

Rıza Çalımbay: Galibiyeti hak ettik

Mersin İdmanyurdu Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, Kardemir Karabükspor karşısında hak ettikleri bir galibiyet aldıklarını dile getirdi.

Rıza Çalımbay: Galibiyeti hak ettik

Mersin İdmanyurdu Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, maçın zor olacağını bilerek sahaya çıktıklarını belirterek, "Karabükspor’un puana ihtiyacı vardı. Bizim de mutlaka deplasmandan iyi puanla ayrılmamız gerekiyordu. Deplasmanda bir takımın nasıl oynaması gerekiyorsa öyle oynadık. İyi mücadele ettik ve hiçbir zaman oyundan kopmadık. Hak ettiğimiz bir galibiyet aldık. Maçın ikinci yarısında biraz daha dikkatli olabilseydik skor daha da farklı olabilirdi. Karabükspor ikinci yarı bize baskı kurdu. Bizde Kasımpaşa maçında yapamadığımız bu maçta yaptık. Girdiğimiz pozisyonların sadece 1 tanesini değerlendirebildik. Takımımı kutluyorum" dedi.

Maçın başından sonuna kadar oyuncularının verilen görevlerini dört dörtlük yaptığını ifade eden Çalımbay, sözlerini şöyle tamamladı:

"Maalesef 3 gün sonra bir maç daha oynayacağız. O maçı iyi bir şekilde bitirebilirsek bu maçın anlamı daha da büyük olacak. Kendi sahamızda oynayacağımız Bursaspor maçı bizim için çok önemli ve artık bu maça odaklanıyoruz. Takımımızdaki arkadaşlık mükemmel. Bu da sahaya yansımaya başladı. Galibiyetler çok önemli ama esas önemli olan iyi bir istikrar yakalamak. Bütün düşüncemiz, bütün gayemiz bu istikrarı sonuna kadar korumak."

DHA

Haberin Devamı
YORUM YAZ