MENÜ

Nokta değil kayıp transfer

Aziz Yıldırım'ın, “Nokta transfer” olarak değerlendirdiği Diego, Akhisar karşısında da hayal kırıklığı yarattı. Brezilyalı futbolcu, Süper Lig'deki dördüncü maçında da gol ya da asistle tanışamadı.

Nokta değil kayıp transfer

Fenerbahçe bu sezon kadrosuna tek takviye yapmış, Diego Ribas’a imza attırmıştı. Avrupa çapında ses getiren bu imza sonrası Aziz Yıldırım, “Diego nokta transfer” yorumunu yapmıştı. Sambacı, yaşadığı sakatlık nedeniyle Süper Kupa finalinde Galatasaray’a karşı forma giyemedi. Ligin ilk haftasındaki Karabükspor karşılaşmasında ise 62. dakikada oyuna dahil oldu. Trabzonspor ve Gaziantepspor mücadelelerinde 11’deki yerini alan Brezilyalı süperstar bir türlü kendisinden beklenen performansı sergileyemedi.

Sahada kayboldu
İsmail Kartal, Diego Ribas’a dün de 11’de görev verdi. Ancak değişen bir şey olmadı. Hatta Sambacı, belki de Fenerbahçe’deki en kötü futbolunu ortaya koydu. Akhisar Belediye orta sahası arasında adeta kayboldu. Golü bulduktan sonra kapanan rakip savunmayı açmak için hiçbir şey yapamadı. Büyük umutlarla imza attırılan Diego Ribas, ligde geride kalan ilk 4 hafta sonunda nokta değil, kayıp transfer oldu.

Haberin Devamı
YORUM YAZ