MENÜ

Mersin maden buldu: 0-2

Spor Toto Süper Lig'de Mersin İdmanyurdu, deplasmanda Kardemir Karabükspor'u 2-0 mağlup etti. Şeytanlar'a galibiyeti getiren goller Sadiku ve Efe'den geldi.

Mersin maden buldu: 0-2

Spor Toto Süper Lig'in 4.haftasında Karabükspor, Doktor Necmettin şeyhoğlu Stadı'nda Mersin İdmanyurdu'nu konuk etti. Karşılaşmanın 30. dakikasında Süper Lig'de ender görülen bir gol oldu. Sol kanatta Vederson'un kullandığı taç atışında topla buluşan Loret Sadiku, Tita ile ver-kaç yaparak ceza sahasına girdi. Ceza sahasının solundan, dar bir açıdan topla buluşur buluşmaz çok güzel bir şut attı ve top filelerle buluştu. Mersin İdmanyurdu bu golle deplasmanda 1-0 öne geçti. Bu skor ilk yarının da sonucunu belirledi.

İkinci yarıda Kardemir Karabükspor, eşitliği yakalamak için rakip kaleye akınlarını sıklaştırdı. Ancak istediğini alamadı. 72. dakikada sol kanattan Vederson kullandığı serbest vuruşta topu ceza sahasına ortaladı. Kaleci Abdulaziz Demircan topu yumruklayarak uzaklaştırmak istedi ancak Aykut Akgün'e çarpan top kaleye yöneldi. Larrys Mabiala'nın kale çizgisinde uzaklaştırmaya çalıştığı top Efe Halil Özarslan'a çarparak ağlarla buluştu ve Mersin İdmanyurdu durumu 2-0'a getirdi. Karşılaşmanın geriye kalan bölümlerinde gol olmadı ve Mersin İdmanyurdu, deplasmanda Kardemir Karabükspor'u 2-0 mağlup ederek 3 puanı hanesine yazdırdı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ