MENÜ

Konya'da kimse gülmedi

Hleb'li, Marica'lı, Torje'li Konyaspor, Sivas'tan sonra Erciyes'le de yenişemedi. Nefes kesen 90 dakika Marica ve Necati'nin karşılıklı golleriyle bitti. Konya puanını 5'e çıkarırken, Bülent Korkmaz'ın yüzü 4. hafta sonunda da gülmedi.

Konya'da kimse gülmedi

Memleketimiz siyaset ve spor tesisi zengini ama tribünlerin taraftar fakiri iki kulübü! Konya’daki karşılaşma ev sahibi baskısıyla başladı ve ilk yarının tamamında da öyle gitti. Hiper market olur da, ‘HİPERBAKKAL’ olmaz mı? Sağ ve sol kanadını hem önde hem de arkada mükemmel kuran, orta alana da Hleb servis kalitesi katan Bakkal, izleyenlerin büyük keyif alacağı, mükemmel futbol reyonları oluşturmuş. Bülent Korkmaz ve ekibi de,kayıtsız kalmadı tabii. Hele ilk yarıdaki misafir çekingenliğini üzerlerinden attıktan sonra! Bayıldım valla ustaca sergilenen futbola.

Marica cezayı kesti!

Dakika 42’de Hleb şahane bir ara pası attı ve Mangane Marica’yı boylu boyunca yatırdı, Abay bu eylemi ahlâka mugayir bulunca penaltıyı çaldı! İtirazlar ve konuklar ‘Marika kendi indi, asla Mangane indirmedi’ derken 45. dakikada Marika indirilmesinin intikamını kaleciyi sola yatırıp, topu da sağa atarak aldı 1-0. İkinci yarıya Korkmaz Anıl’la başladı ve Suat Altın etkinlikleri de başladı! Bu arada Galatasaray’ın Altın hisselerine acaba kim fena halde sulandı? Senyör Necati, Murat’ın şık ortasına kafayı güm diye çakınca 1-1 ve dakika 62. 90. dakikada Abay ‘bitti’ düdüğünü öttürdüğünde, leziz bir futbol tadıyla ayrıldık Hiperbakkal ve unutulmaz Korkmaz Kaptan’ın sofrasından. Emeği geçenler sağ olsun.

Oğuz Dizer

Haberin Devamı
YORUM YAZ