MENÜ

Goran Pandev'den itiraflar

Prandelli'nin son Sivasspor maçında kadroya bile almadığı Makedon golcü, FANATİK'e yaptığı açıklamada, "Şu anda fiziksel eksiklerim var. En kısa zamanda bu açığı kapatacağım. Hocamla bu konuyu sürekli konuşuyorum" dedi.

Goran Pandev'den itiraflar

Cim Bom'un Dzemaili ile birlikte Napoli'den transfer ettiği Goran Pandev, yabancı kontenjanına takılmadığı halde Prandelli tarafından Sivasspor maçı kadrosuna alınmamış ve 90 dakikayı TT Arena'daki tribünden takip etmişti. Tecrübeli futbolcu, karşılaşma sonrası FANATİK'e yaptığı açıklamada, bu durumu dert etmediğini belirterek, "Şu anda fiziki eksiklerim var. En kısa zamanda bu açığı kapatacağım. Hocamla bu konu hakkında sürekli olarak
konuşuyoruz. Takımla beraber sezon başı kampı geçirebilmiş olsaydım, her şey daha farklı ve kolay olabilirdi. En kısa zamanda takım arkadaşlarımın seviyesine ulaşmayı hedefliyorum" ifadesini kullandı.

'Uyum sorunu çekmedim'
Adaptasyon konusunda herhangi bir sıkıntı yaşamadığını da belirten Makedon golcü, "Burada güzel bir aile ortamı var. Prandelli'yi İtalya'dan tanıyorum. Ayrıca bildiğiniz gibi Dzemaili ile takım arkadaşıydım. Kültürlerimiz de benzer, o yüzden pek sıkıntı çekmedim" açıklamasını yaptı. Goran Pandev, Galatasaray'a transfer olduktan sonra 2 Süper Lig maçında 27 dakika, 1 Şampiyonlar Ligi maçında da 56 dakika görev yaptı, ne gol atabildi ne de asist yaptı.

Metin Karabaş



Haberin Devamı
YORUM YAZ