MENÜ

Gol makinesi

Gekas, Fenerbahçe filelerini 2 kez sarstı ve takımına 3 puanı getirdi. Süper Lig'de Kanarya'ya karşı çıktığı 4. maçında 5. gole ulaşan Gekas, bu sezon 6 sayıyla krallıkta zirveye çıktı.

Gol makinesi

Akhisar Belediye’nin Yunan yıldızı Theofanis Gekas, dün akşamki Fenerbahçe mücadelesine adeta damga vurdu. Yeşil- Siyahlı formayla ligde çıktığı ilk maçında Balıkesir’e karşı skor üretemeyen Gekas, Sivasspor ve Kayseri Erciyes karşılaşmalarının ardından Fenerbahçe filelerini de 2 kez sarsarak takımına büyük katkı sağladı. Manisa 19 Mayıs Stadı’ndaki karşılaşmaya istekli bir oyunla başlayan 34 yaşındaki futbolcu, oyunun ilk dakikasından itibaren Fenerbahçeli savunmacıların adeta kabusu oldu. Maçın ilk 20 dakikalık bölümünde birçok pozisyonda rakip kaleyi yoklayan Gekas, aradığı golü 22. dakikada buldu. Başarılı futbolcu, takım arkadaşı Bilal Kısa’nın yaptığı mükemmel pası şık bir vuruşla sonlandırarak takımını 1-0 öne geçirdi. İlk yarının bu sonuçla geçilmesinin ardından ikinci yarıya da hırslı başlayan Yunan yıldız, 48. dakikada Bruno Mezenga’nın pasında farkı 2’ye yükseltti. Karşılaşmanın kalan dakikalarında girdiği pozisyonlardan sonuç çıkartamayan başarılı futbolcu, 86. dakikada yerine Mehmet Akyüz’e bıraktı.

Fenerbahçe’nin korkulu rüyası


Dün akşamki mücadelede Fenerbahçe filelerini 2 kez sarsan Gekas, Süper Lig’de Sarı-Lacivertliler’e karşı çıktığı 4. maçında attığı gol sayısını 5’e yükseltti ve bu alanda en çok Kanarya’yı üzdü. Yunan futbolcu, ek olarak bu sezonda ligdeki gol sayısını 6’ya çıkartarak 4 hafta sonunda gol krallığı yarışında zirveye yerleşti.

Haberin Devamı
YORUM YAZ