MENÜ

Gekas: 'Krallıkta gözüm yok'

Theofanis Gekas, gol krallığıyla ilgili konuşmanın erken olduğunu söyledi.

Gekas: 'Krallıkta gözüm yok'

Spor Toto Süper Lig'de Fenerbahçe'ye attığı 2 golle Akhisar Belediyespor'un liderlik koltuğundaki yerini sağlamlaştıran Yunanlı yıldızı Theofanis Gekas, gol krallığıyla ilgili konuşmanın erken olduğunu söyledi.

Kariyerinde daha önce Yunanistan'da Panathinaikos, Almanya'da ise Bochum formalarıyla gol krallığı yaşayan, bu sezon ise 4 maçta fileleri 6 kez sarsarak Süper Lig'deki 15 takımdan daha çok gol atan Gekas, Fenerbahçe maçı öncesi yaptığı açıklamada, "Benim için önemli olan gol krallığı değil, takımın başarısı ve maçları kazanmak" demişti.
Kulübüyle 2 yıllık sözleşmesi bulunan 34 yaşındaki santrfor, "Futbolu bırakmak için daha çok erken olduğunu düşünüyorum. Akhisar'da mutluyum. Faal sporu bırakınca futbolla ilgili birşey yapmak istiyorum" dedi.

KANARYA'YA İKİNCİ ŞOK

Türkiye kariyerinde 54 maçta 39 gol kaydeden Theofanis Gekas, son 4 sezonda Fenerbahçe'ye 5, Beşiktaş'a 3, Trabzonspor'a 1 gol atarken, Galatasaray ağlarını sarsmayı başaramadı. Yunanistan'daki lakabı "Gol Tanrısı" olan Gekas, 2 Şubat 2012'de, Samsun 19 Mayıs Stadı'nda oynanan lig maçında Samsunspor formasıyla Fenerbahçe'ye 3 gol atmış, Samsunspor müsabakayı 3-1 kazanmıştı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ