MENÜ

Florya'da yağmurlu prova

Sarı-Kırmızılılar, çarşamba günkü Arsenal maçının hazırlıklarına yağmur altında devam etti. Futbolcular, 2-1'lik Sivas galibiyetinin de etkisiyle gayet keyifli görünüyordu.

Florya'da yağmurlu prova

Galatasaray, İngiliz ekibi Arsenal ile 1 Ekim Çarşamba günü deplasmanda oynayacağı Şampiyonlar Ligi D Grubu ikinci hafta maçının hazırlıklarını sürdürdü. Teknik direktör Cesare Prandelli yönetiminde, Florya Metin Oktay Tesisleri’nde basına kapalı gerçekleştirilen antrenmanda, ligdeki Sivasspor maçında forma giyen oyunculardan bazılarının salonda çalıştığı, diğer futbolcuların ise sahada koşu yaptıkları kaydedildi. Daha sonra taktik çalışması yapan Sarı-Kırmızılı takımın, yarım sahada çift kale maçla idmanı tamamladığı aktarıldı. Bu arada, yağışlı havada yapılan çalışmada, Semih Kaya’nın sahanın suyla kaplı zeminindeki eğlenceli hareketlerinden fotoğraflar da
kulüp tarafından paylaşıldı. Galatasaray, bugün sabah saatlerinde gerçekleştireceği antrenmanla Arsenal müsabakasının hazırlıklarına devam edecek. Prandelli de, Arsenal maçına dair taktik provalara bugünden itibaren start verecek. İtalyan hoca bir yandan İngiliz ekibinin videolarını analiz etmeye çalışıyor.

Haberin Devamı
YORUM YAZ