MENÜ

Erciyes'te, Galatasaray mesaisi başladı

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor, ligin beşinci haftasında sahasında Galatasaray ile yapacağı maçın hazırlıklarına başladı.

Erciyes'te, Galatasaray mesaisi başladı

Kayseri ekibinin idmanı, Hacı Boydak Tesisleri’nde teknik direktör Bülent Korkmaz yönetiminde gerçekleştirildi. Ligde dün Torku Konyaspor ile oynanan maça ilk 11’de başlayan futbolcular, idmanı ısınma hareketleri ve koşuyla tamamladı. Diğer futbolcular ise ısınma hareketleri ve koşunun ardından yarı alanda topla çalıştı.

Antrenman, sakatlığı süren golcü oyuncu Zoua’dan yoksun gerçekleştirildi.

Teknik direktör Korkmaz, antrenmandan önce basın mensuplarına yaptığı açıklamada, ligde ilk 4 haftada 3 beraberlik ve 1 mağlubiyet aldıklarını hatırlattı.

Takımının maçlardaki mücadelesinden memnun olduğunu vurgulayan Korkmaz, "Torku Konyaspor maçındaki oyundan memnunum. Mağlup olduğumuz Akhisar Belediyespor karşılaşması da dahil ligde oynadığımız 4 maçı da kazanabilirdik ancak başaramadık. O maçta (Akhisar Belediyespor maçı) yemememiz gereken çok basit golleri kalemizde görmüştük. Her şeyden önemlisi bu 4 maçta iyi oyun var ama sonuç beni üzüyor çünkü hak ettiğimiz, kazanabileceğimiz maçlarda maalesef kazanamadık ancak oyun olarak memnunum. İnşallah ilerleyen dönemde daha iyi duruma geleceğiz" diye konuştu.
Ligde ilk sırada yer alan Akhisar Belediyespor’un iyi bir takım olduğuna dikkati çeken Korkmaz, "Akhisar Belediyespor’u tebrik ediyorum. Bu Akhisar Belediyespor’u geçen hafta yenebilirdik ama yenildik buna üzülüyorum. İyi oynuyorlar, teknik direktörlerini kutluyorum. En son, Fenerbahçe maçını hak ederek, üstün bir oyunla kazandılar, inşallah bize de nasip olur. Biz oyun olarak hak ediyoruz ancak sonuç olarak alamıyoruz" dedi.

Mavi-siyahlı takım, Galatasaray maçı hazırlıklarına yarın yapacağı idmanla devam edecek.

Haberin Devamı

AA

YORUM YAZ