MENÜ

Arsenal maçı gibi oynayın

Avrupa Ligi'nde perşembe günü İngiliz ekibine konuk olacak Siyah-Beyazlılar, bu maçın hazırlıklarına dün başladı. Bilic'in, oyuncularını, "Arsenal'e karşı sergilediğiniz oyunun aynısını Tottenham karşısında da gösterin yeter. Size güvenim tam" diyerek motive ettiği öğrenildi.

Arsenal maçı gibi oynayın

Süper Lig'de dördüncü haftayı 1-1'lik Eskişehirspor beraberliğiyle kapatan Siyah-Beyazlılar, UEFA Avrupa Ligi'nde salı günü oynayacakları Tottenham karşılaşmasının hazırlıklarına dün başladı. Teknik direktör Slaven Bilic önderliğinde Nevzat Demir Tesisleri'nde basına kapalı olarak yapılan çalışmada Beşiktaş'ın yıldızlarının, kondisyon ve taktik ağırlıklı bir idman yaptığı öğrenildi. Eskişehir'e karşı forma giyen isimlerin yenileme çalışmasıyla tamamladığı antrenmanda, diğer isimler istasyon koşuları, şut çalışması ve son olarak çift kale maç çalışmasının ardından günü bitirdiği ifade edildi. İdman öncesinde oyuncularıyla toplantı yapan teknik direktör Slaven Bilic'in, İngiliz ekibiyle yapacakları karşılaşmanın önemine değinerek, "Geriye dönük aklınızda ne varsa çıkartıp atın. Avrupa Ligi futbolun gerçek vitrinlerinden biri. Daha önce Arsenal'e karşı sergilediğiniz oyunun aynısını Tottenham karşısında da gösterin yeter. Size güvenim tam. İngiltere'deki güzel atmosferi zaferimizle taçlandıralım" ifadelerini kullandığı bildirildi.

Mustafa çalışmalara başladı


Siyah-Beyazlılar'ın Avrupa Ligi C Grubu'ndaki ilk maçında Asteras Tripolis'le Atatürk Olimpiyat Stadı'nda karşılaştığı mücadelede sol üst adalesinden sakatlanan Mustafa Pektemek, bireysel olarak çalışmalar başladı. Kara Kartal'ın Bursaspor ve Eskişehirspor maçlarında görev alamayan 25 yaşındaki futbolcunun, Tottenham mücadelesinde kadroda olabileceği ifade edildi.

Orhan Yıldırım

Haberin Devamı
YORUM YAZ