MENÜ

Tribünden bu kadar

Trabzonspor'un hocası Vahid Halilhodzic cezalı olduğu için tribündeydi. Ancak Boşnak teknik adam da seyirci gibiydi, karşılaşmanın büyük bölümünü izledi! Cardozo sıkıştı kaldı, Waris'i geç aldı. Orta alan dökülürken de yine hamle yapmakta ağır davrandı, oyuncuları kadar vasattı.

Tribünden bu kadar

Trabzonspor Teknik Direktörü Vahid Halilhodzic, Başakşehir maçında hakeme yaptığı itirazdan aldığı ceza sebebiyle karşılaşmayı tribünde izledi. Sahadaki yardımcılarıyla sık sık paslaşmasına rağmen Boşnak hoca en az oyuncuları kadar vasattı, maçı tribündeki taraftarlar gibi izledi. Özellikle ikinci yarıda konuk Kasımpaşa’nın teknik kadrosunun hamlelerine cevap vermekte geciken Halilhodzic, orta alandaki rakip üstünlüğüne de forvette Cardozo’nun yalnızlığına da çare bulamadı. Trabzonspor kulübesi, Halilhodzic’in telkinleriyle Salih Dursun’u 57’de, Waris’i 78’de Serdar’ı ise durum 1-1’e geldikten sonra 89’da oyuna soktu.

Yardımcısı da kabul etti

Halilhodzic’in yerine saha kenarına çıkan Jacques Bonnevay da tabloyu kabullendi. “Skoru açabilseydik farklı olurdu. Maçı incelerseniz beraberlik gayet normal” diyen yardımcı antrenör, “İlk 4 maçta 4 puan bizim için yeterli değil. Bilinsin ki herkes gibi biz de bunun farkındayız” ifadelerini kullandı.

Oscar Cardozo golsüz başladı
Hüseyin Avni Aker Stadı’nda ilk kez bir lig maçında sahne alan Oscar Cardozo, kendisinden beklenen gol ya da golleri Kasımpaşa ağlarına atamadı. İleride yalnız kalan Cardozo, hemen hemen arkadaşlarından doğru düzgün topları da alamadı. Kasımpaşa savunmasının sıkı bir şekilde kontrol ettiği Paraguaylı golcü, rakiplerinden sıyrıldığı anlarda ise arkadaşları topla onu buluşturamadı. 78. dakikada da yerini Waris’e bırakan Cardozo, artık gözünü perşembe günü Trabzon’da oynanacak Legia Varşova maçına çevirdi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ