MENÜ

4'te 4!

Trabzonspor, öne geçtiği mücadelede Kasımpaşa karşısında üstünlüğünü koruyamadı. Karadeniz ekibi, böylece ligdeki ilk 4 sınavından da beraberlikle ayrılmış oldu.

4'te 4!

Süper Lig’deki galibiyet özlemine Kasımpaşa mücadelesinde nokta koymak isteyen Trabzonspor, yine 3 puanı alamadı. Sezona Kayseri Erciyespor beraberliğiyle başlayan Karadeniz temsilcisi, ardından Fenerbahçe, sonrasında İstanbul Başakşehir ve dün de Kasımpaşa’ya karşı üstünlük kuramadı. Ligdeki son 3 mücadelesini de İstanbul takımlarına karşı yapan Bordo-Mavililer, iyi başladığı Kasımpaşa maçının sonunu getiremedi. İlk 4 sınavdan toplamda 4 puan çıkaran Trabzon, bir ilki de gerçekleştirdi. Süper Lig’deki 41. sezonunu geçiren ekip, ilk kez bir sezonu 4 mücadelede 4 beraberlik aldı. Teknik direktör Hugo Broos yönetiminde 2009-10 sezonuna 1 galibiyet, 1 beraberlik ve 2 yenilgiyle başlayan Trabzon, o dönemden sonraki en kötü lig başlangıcına da imzasını attı.

Artık rota Legia Varşova


Ligdeki bir sonraki mücadelesinde Karabükspor’un konuğu olacak Bordo-Mavililer, ondan önce ise önümüzdeki perşembe günü Avrupa Ligi’nde Polonya temsilcisi Legia Varşova ile kozlarını paylaşacak. Hüseyin Avni Aker’deki randevuda Vahid hocanın öğrencileri bu maçı unutup, Avrupa sınavına konsantre olmaya çalışacak.

Haberin Devamı

Ligdeki seri

K.Erciyesspor (d) 0-0
Fenerbahçe 0-0
İ.Başakşehir (d) 1-1
Kasımpaşa 1-1

YORUM YAZ