MENÜ

Olimpiyat tarifesi: 1-1

Bu sezon Olimpiyat Stadı'nda oynadığı Çaykur Rizespor ve Asteras maçlarını 1-1 berabere tamamlayan Beşiktaş, bu seriyi Eskişehirspor maçında da bozamadı. Kartal'ın golünü 21. dakikada Olcay, Eskişehirspor'un golünü 71. dakikada Berkay kaydetti. Eskişehirsporlu Mori, 86'da kırmızı kartla oyun dışı kaldı.

Olimpiyat tarifesi: 1-1

Olimpiyat Stadı'nın kötü zemininde, az sayıda taraftarının desteği altında oynayan Beşiktaş, bu stadın lanetini Eskişehirspor karşısında da kıramadı. Ligin ikinci haftasında Olimpiyat'ta Çaykur Rizespor'la 1-1 berabere kalan Kara Kartal, bu statta UEFA Avrupa Ligi'nde Asteras'a karşı da aynı skorla berabere kalmıştı.

Mücadeleye ilk yarıda rüzgârı karşısına alan Beşiktaş iyi başladı. Üst üste ataklarla rakibini boğan ev sahibi, 21. dakikada Olcay Şahan'ın olağanüstü çabasıyla golü buldu: 1-0. Bug golün ardından maçta tempo biraz daha düştü. 28. dakikada gelişen Eskişehirspor atağında mer Şişmanoğlu'nun ara pasında Rogelio Mori ceza sahası içinde topla buluştu ve plase vuruşu ile topu filelere gönderdi. Ancak bu gol ofsayt gerekçesi ile hakem Çağatay Şahan tarafından iptal edildi. İlk yarı Siyah-Beyazlılar'ın tek gollü üstünlüğüyle geçildi.

İkinci yarıda Eskişehirspor, ağırlığını biraz daha koydu. 71. dakikaua kadar 1-0 devam eden karşılaşmaya Eskişehirsporlu Berkay denge getirdi. Sol kanattan kullanılan köşe vuruşunda Erkan Zengin ortasını ön direğe doğru gönderiyor. Savunmadan seken top penaltı noktası üzerindeki Berkay'ın önünde kaldı. Berkay bekletmeden vuruşunu yaptı ve topu üst direkten filelerle buluşturdu. Beraberlik golünün ardından son saniyeye kadar Beşiktaş gol aradı ama sonucu değiştirmeyi başaramadı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ