MENÜ

Diriliş! 3-2

Kayseri'yi deviren Tarzan, Dimitrov'un iki golüyle Adana deplasmanında da öne geçti. Ancak Toros Kaplanı pes etmedi. Ümit Yasin'in kendi kalesine golü Turuncu-Beyazlılar'ı diriltti. Tiago ve Merthan bu sezonki ilk zaferi getirdi.

Diriliş! 3-2

Tutulması gereken isimler tutulmuştu, transferde nokta isimler bulunmuştu. Ancak Adanalılar için bu sezon başı da kâbus olmuştu. Levent Eriş’in ekibi, yalnızca 1 puan topladığı ilk 3 haftada ilk golü atamadı, bu 3 maçta da kalesini gole kapayamadı. Yenik duruma düştüğü karşılaşmaların hiçbirinde gülen taraf olamadı. Ta ki dün geceye kadar. Yağmurlu Adana akşamı yine kâbus gibi başladı Toros Kaplanları için. Alanya ve Bolu’dan iki maçta 7 gol yiyen, yıldızlar topluluğu Kayseri’yi 2-1 devirip dirilen Tarzan, daha 1. dakikada Dimitrov’un -verilmeyen ofsayt- golüyle öne geçti. Manisa’da yeniden doğan Bulgar hücumcu, 8’de yine sahnedeydi. Araya atılan klas pası aynı güzellikte bir aşırtmayla süsledi: 2-0. ‘Maç bitti’ diyenlere ise Adanaspor’un süprizi vardı.

Haberin Devamı

Duran toplar konuştu

30’da Ümit Yasin’in kendi kalesine attığı golle fark 1’e indi. İlk yarı 2-1 sona erdi. İkinci yarı ağırlaşan zeminde mücadele mükemmeldi. 47’de duran top ustası Fatih Şen’in vuruşunu Bayram çeldi, Tiago dönüşte affetmedi: 2-2. 73’te Merthan’ın kafası galibiyeti getirdi: 3-2.

Maçın adamı: Fatih Şen

Bütün duran toplarda sorumluluk aldı. 3 golde de takımına muhteşem katkı verdi. Orta sahanın en çalışkan ismi, gecenin de yıldızıydı.

Ömer Necati Albayrak

STAT: 5 Ocak Fatih Terim
HAKEMLER: Özkan Çeliker, Birol Güldane, Fevzi Demirhan
ADANASPOR: Atilla 6, Emre Uğur 6, Yiğitcan 6, Merthan 6, Selçuk 6, Fatih 8, Samican 7, Olcay 5, (Dk.46 Sabit Hakan 6), Tiago 8, Ergin 7, (Dk.85 Luiz ?), Murat 6, (Dk.69 M.Boztepe 6)
MANİSASPOR: Bayram 5, Erdi 5, Mikic 5, Ümit Yasin 4, (Dk.37 Ali Fırat 5), Canberk 5, Metin 5, (Dk.46 Hakan Barış 5), Milijas 5, Hakan Turan 5, (Dk.84 Oğuzhan ?), Gökhan 5, Dimitrov 7, Subasic 5
GOLLER: Dimitrov (Dk.1, Dk.8) (Manisaspor), Ümit Yasin (Dk.30 K.K.), Tiago (Dk.47), Merthan (Dk.73) (Adanaspor)
SARI: Metin, Gökhan Sazdağı, Canberk, Mikic, Hakan Barış, Milijas (Manisaspor), Yiğitcan, Ergin Keleş, Mehmet Boztepe, Samican, Tiago, Selçuk (Adana)

YORUM YAZ