MENÜ

Orduspor'a para dopingi

PTT 1. Lig'de mücadele eden Orduspor'da, futbolculara ve teknik heyete peşinatlarının bir bölümü ödendi.

Orduspor'a para dopingi

Teknik direktör Fikret Yılmaz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Orduspor’un ana sponsoru SAGRA’dan gelen parayla futbolcuların peşinatlarının bir bölümün ödendiğini belirtti.
Peşinatların ödenmesiyle Elazığspor maçı öncesi moral bulduklarını ifade eden Yılmaz, şöyle konuştu:

"Bu durumun takıma olumlu yansıyacağını düşünüyorum. Yönetim kurulumuz sağolsun, üzerine düşen yükümlülükleri yerine getirdi. Başından beri uğraş verdiklerini en iyi bilen bizleriz. Sonuca ulaşmalarından çok mutlu olduk. Artık top bizde ve oyuncularımızda. Bizler de bundan sonra sahada gerekeni yaparak, Orduspor’u layık olduğu yere getirmek istiyoruz. Bu zamana kadar bir çok olumsuzluklar yaşadık. Hiç kimse bu tür olumsuzlukları yaşamak istemezdi ama olan oldu. Bundan sonra önümüze bakmak zorundayız. Biz hepimiz bir aileyiz. Hepimiz aynı gemideyiz. İnşallah hepimiz birlik olup bundan sonrada bu tür sorunların üstesinden gelmeye çalışacağız."
Oyuncuların artık sadece futbola odaklanacaklarını vurgulayan Yılmaz, "Bundan sonra bir takım problemlerden arınmış olarak sahaya çıkacağız. Bunun da skorlara olumlu yansıyacağını düşünüyorum. İnşallah her şey istediğimiz gibi gider" ifadelerini kullandı.

Teknik direktör Yılmaz, zor günlerinde her zaman yanlarında olan ve Orduspor’a her anlamda destek sağlayan Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz’a da teşekkür etti.

Haberin Devamı
YORUM YAZ