MENÜ

Manchester'da kadro krizi

Manchester United'da büyük bir sakatlık krizi yaşanıyor. Menajer Van Gaal, West Ham United ile oynayacakları maç öncesi savunmanın ortasında oynatabileceği sadece 1 sağlıklı oyuncusunun olduğunu açıkladı.

Manchester'da kadro krizi

Louis van Gaal yönetiminde bu sezon sadece 1 galibiyet alabilen Manchester United bu haftasonu Old Trafford'da West Ham United'ı ağırlayacak.

Haberin Devamı

Karşılaşma öncesi United'da büyük bir sakatlık krizi yaşanıyor. Kariyerinde ilk kez böyle bir durumla karşı karşıya kaldığını vurgulayan menajer Van Gaal, West Ham maçında 10 oyuncusundan yararlanamayacağını açıkladı.

En büyük sorun ise savunmada... Van Gaal, sakatlıkları bulunan Phil Jones, Johnny Evans ve Chris Smalling ile birlikte kırmızı kart cezalısı Tyler Blackett'ın West Ham karşısında forma giyemeyeceğini söyledi.

Bu da savunmanın ortasında görev yapabilecek tek sağlıklı oyuncu olarak Marcos Rojo'nun kaldığı anlamına geliyor. Van Gaal bu nedenle rezerv takımında 2 genç savunmacıya maç kadrosunda yer vermeyi planlıyor.

Hollandalı menajerin yeni transfer Daley Blind'i Rojo ile birlikte savunmanın göbeğinde oynatması gündemde... Bu durumda yeni transfer Luke Shaw'un da sol bek pozisyonunda ilk kez resmi bir maçta United formasını giymesi bekleniyor.

Kaynak: Ntvspor

YORUM YAZ