MENÜ

Ziya Erdal: Galatasaray'ı yenmek istiyoruz

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Sivasspor'da, sol bek Ziya Erdal, "Galatasaray maçıyla ilk galibiyetimizi almak istiyoruz" dedi.

Ziya Erdal: Galatasaray'ı yenmek istiyoruz

Ligde Galatasaray ile yarın deplasmanda yapacağı maçın hazırlıklarını tamamlayan Sivasspor’da, kafilenin havaalanına hareketinden önce basın mensuplarına açıklama yapan Ziya Erdal, Galatasaray maçının zor geçeceğini belirtti.

Erdal, Galatasaray’ın çalkantılı bir dönemden geçtiğini belirterek, "Bizim için de lig iyi başlamadı. İyi oynadık fakat bunu sonuçlara yansıtamadık. Galatasaray maçıyla ilk galibiyetimizi almak istiyoruz. Puan veya puanlar için gidiyoruz" diye konuştu.

"Herhangi bir korkumuz yok"

Galatasaray’ın güçlü bir takım olduğunu vurgulayan Erdal, şunları kaydetti:

"Galatasaray iyi futbolcuları olan bir takım. Diğer maçlardan farklı bir maç. Daha iyi mücadele etmemiz ve daha iyi konsantre olmamız lazım. Hepimizin yüzde 100 oynaması lazım ama herhangi bir korkumuz veya çekincemiz yok. Her şey bizim elimizde."

Kırmızı-beyazlı ekibin kafilesinde, Korcan Çelikay, Ertuğrul Taşkıran, Hakan Arslan, İbrahim Toraman, Cicinho, Manuel Da Costa, Ahmet Şahbaz, Ümit Kurt, Cihan Özkara, John Utaka, Ahmet Aras, Aatif Chahechouhe, Ziya Erdal, Burhan Eşer, Adem Koçak, Kadir Bekmezci, Batuhan Karadeniz, Mehdi Tevfik Taouil ve Macauley Chrisantus yer aldı.

AA

Haberin Devamı
YORUM YAZ