MENÜ

Şimdi gözler Ünal Aysal'da

Kongre kazanının iyiden iyiye kaynamaya başladığı Galatasaray'da, şu sıralarda Ünal Aysal'ın başkanlığa yeniden aday olmayacağını açıklaması bekleniyor.

Şimdi gözler Ünal Aysal'da

Galatasaray Başkanı Ünal Aysal’ın başlattığı seçim rüzgarında her gün farklı bir yönde gelişmeler yaşanıyor... Yeniden aday olmayacağı yönünde sinyaller vermeye başlayan Sarı-Kırmızılı kulübün patronunun, artık resmi açıklama yapması bekleniyor. Her ne kadar Aysal, dünkü yönetim kurulu toplantısında yol arkadaşlarına teşekkür ederek, veda gibi bir konuşma yapsa da, henüz son kararını vermediği, her an bir sürprize imza atabileceği konuşuluyor. 2011 yılında başladığı Galatasaray’daki görevinde, geçen sene Haziran ayında yönetimindeki birçok ismi liste dışı bırakarak devamlılık sağlayan Ünal Aysal’ın, kurduğu mevcut ekipten de memnun olmadığı biliniyor. İşte bu nedenle Aysal’ın kendisine yeni bir ekip kurup, daha güçlü ve daha iddialı olarak başkanlığa aday olma ihtimalinin bulunduğu öne sürülüyor.

Başkan, Dürüst ile buluştu


Ünal Aysal, kulübün eski 2. başkanı Ali Dürüst ile dün bir araya geldi. Ali Dürüst ile Les Ottomans Oteli’nde sürpriz buluşma gerçekleştiren Ünal Aysal, yeni kurulacak yönetim ve Sarı-Kırmızılı kulüp hakkında düşüncelerini paylaştığı öğrenildi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ