MENÜ

Olcay Şahan fırtınası

Bursaspor'u yıkan golü atan Olcay, Siyah-Beyazlı formayla olan istikrarı göz kamaştırıyor. Beşiktaş'ın hiçbir lig mücadelesini kaçırmayan ve 71. maçında 21. kez rakip fileleri havalandıran 27 yaşındaki futbolcu, "15 gollük hedefim var. Umarım bu rakamın üzerine çıkarım" dedi.

Olcay Şahan fırtınası

Beşiktaş'ın Bursaspor karşısında galibiyeti getiren golü atan ve bu sezon çıktığı 3. mücadelesinde 2. kez rakip fileleri havalandırmayı başaran Olcay Şahan, son dönemde takımının sivrilen ismi olmayı sürdürüyor. 2012- 13 sezonundan itibaren sırtına geçirdiği 10 numaralı Siyah-Beyazlı formayı şimdiye kadarki hiçbir lig maçında çıkartmayan başarılı futbolcu, Bursa'ya karşı takımıyla çıktığı 71. maçta 21. golüne imza attı. Süper Lig'in en fazla sakatlık sorunu yaşayan takımları arasında yer alan Beşiktaş'ta şimdiye kadar maç kaçırmayan Olcay, istikrarıyla Siyah-Beyazlılar'ın simge isimleri arasında yer alıyor. Görev aldığı 71 karşılaşmanın 32'sinde sahada 90 dakika kalan Olcay, yaptığı başarılı işlerle Kara Kartal'da formasının hakkını layıkıyla vermesiyle büyük alkış topluyor.

'İnşallah 20 gole yaklaşırım'
Bu sezon attığı 2 golle takımının en golcü ismi konumunda bulunan Olcay Şahan, hedefinin elinden geldiği kadar rakip fileleri havalandırıp şampiyonluk yolunda takımına destek vermek olduğunu söyledi. 27 yaşındaki futbolcu,
"Geçen yıla göre daha ofansif bir takım haline geldik, bu yüzden kendime 15 gollük bir hedef belirledim. İnşallah bu rakamın üzerine çıkarım ve 20 gole yaklaşırım" ifadelerini kullandı. Bursa Atatürk Stadı'nda attığı golün ardından boş tribünlere karşı yaptığı sevinci de değerlendiren Olcay, "Taraftarımızın olması gereken tribünün boş olması gerçekten üzüntü vericiydi. Futbolda böyle maçlar istemiyoruz” diye konuştu.

Haberin Devamı
YORUM YAZ