MENÜ

‘Didişmeyin formanızı terletin'

Fenerbahçe'nin genç hocası, iki haftadır saha içinde yaşanan krize noktayı koydu. İsmail Kartal, “Artık bu kriz bitmiştir. Sahada birbiriyle didişen değil, formasını sonuna kadar takım için terleten oyuncular görmek istiyorum” diye konuştu.

‘Didişmeyin formanızı terletin'

Takımını 4. haftadaki Akhisar Belediyespor sınavına hazırlayan İsmail Kartal, bir yandan da yaptığı konuşmalarla öğrencilerini gelecek maçlara motive etmeye çalışıyor. Fenerbahçe’nin büyük bir aile olduğunu kaydeden genç hoca, “Artık kriz bitmiştir. Bizim hedefimiz bu sezon 20. şampiyonluk ve 4. yıldızdır. Bunu da yapabilecek kadro yapısına ve deneyime sahibiz. Artık bu haftadan itibaren sahada birbirleriyle didişen, atışan değil, formasını sonuna kadar takımının başarısı için terleten oyuncular görmek istiyorum. Hafta içinde bu konuda çok yol aldık. Futbolcularımız yaşanan olaylardan büyük ders çıkarıp, birbirlerine kenetlendiler. Bize de bu yakışır” dedi.

Gözü zirvede!

Şu anki hedeflerinin Akhisar karşısında sahadan galibiyetle ayrılmak olduğunu ifade eden Kartal, “Bizi zor bir karşılaşma bekliyor. 3. hafta sonunda aynı puanda olduğumuz bir rakip. Bu maçı kazanıp, 4. hafta sonunda da liderliği almak ve bunu sezon sonuna kadar korumak istiyoruz” açıklamasında bulundu.

Haberin Devamı
YORUM YAZ