MENÜ

Cizrespor'dan Aytek Aşıkoğlu'na yanıt

Cizrespor'la Aydınspor'un karşılaştığı ve Cizrespor'un 3-1'lik galibiyetiyle sona eren Ziraat Türkiye Kupası 2. Tur maçının ardından, Aydınspor'un oyuncusu Aytek Aşıkoğlu'nun attığı tweetlere cizrespor'dan yanıt geldi. Fanatik.com.tr'nin ulaştığı Cizrespor Basın Sözcüsü İdris Bingöl, "Aydınspor'u iyi ağırlamak için elimizden geleni yaptık. Aytek Aşıkoğlu'nun yazdıkları doğru değildir" dedi.

Cizrespor'dan Aytek Aşıkoğlu'na yanıt

Cizrespor-Aydınspor maçının ardından Aydınspor'un futbolcusu Aytek Aşıkoğlu'nun maçın ardından tehdit edildiklerini, eli taşlı kişilerin stada alındığını ve maçı kazanmaları hâlinde sağ kalamayacaklarını ifade ettiği tweet'lere Cizrespor Basın Sözcüsü İdris Bingöl yanıt verdi. Fanatik.com.tr'nin ulaştığı Bingöl, "Aytek Aşıkoğlu'nun yazdıkları gerçeği yansıtmıyor. Cizre, futbol sevdalısı bir ilçedir. Böyle suçlamaların yapılmasının sebebi Kürt ili olmamız. Cizrespor, halkımızın ve Cizreli iş adamlarının sayesinde ayakta duran bir kulüp. Takımımız, ilçemizdeki gençlerin spor yapmasını teşvik ediyor. Gençlerimizi kahve köşelerinde oturmaktan kurtarıp spora yönlendirmeye çalışıyoruz" dedi.

'Amatör kulübe yenildiler diye...'
Aydınsporlu Aytek Aşıkoğlu'nun amatör bir kulüp olan cizrespor'a yenilmeyi kaldıramadığı için iftirada bulunduğunu savunan İdris Bingöl, "Maça çakmak, su şişesi, hatta poşet bile sokulmadı. Eli taşları kişilerin stada alındığı iddiası kesinlikle doğru değil. Kürt ili olduğumuz için böyle şeyler söyleniyor. Takımımızda 2. Lig ve 1. Lig tecrübesi bulunan iyi oyuncularımız var. Bugün de çok iyi oynadık ve kazandık. Sanırım Aydınsporlular amatör bir takıma yenilmeyi kaldıramadığı için böyle sözler sarf etti. Biz her şeye rağmen maçtan sonra Aydınspor'la yemek yedik ve onları öyle yolcu ettik" diye konuştu.

Haberin Devamı

AYTEK AŞIKOĞLU'NUN AÇIKLAMALARINI OKUMAK İÇİN TIKLAYIN

YORUM YAZ