MENÜ

"Bilic baba"

Siyah-Beyazlı futbolcular, Bursa karşısında ilk yarıda ortaya konulan oyundan memnun kalmayan ve soyunma odasında, "Galip gelemezseniz beni burada göremezseniz" diyen hocaları Slaven Bilic'i bağırlarına bastı. Beşiktaş'ın yıldızları, deniz otobüsünde 'Bilic Baba' sloganları attı.

"Bilic baba"

Süper Lig'de üçüncü hafta mücadelesinde Bursaspor'u 1-0'lık skorla geçerek morallenen Beşiktaş'ta, dönüş yolculuğunda tam bir karnaval havası yaşandı. Karşılaşmanın ardından Mudanya'dan özel bir deniz otobüsüyle beraber İstanbul'a doğru yola çıkan Siyah-Beyazlı futbolcular, teknik direktör Slaven Bilic'e sevgi gösterilerinde bulundu. Yeşil-Beyazlılar karşısında ilk yarıda etkisiz bir oyun ortaya konulmasının ardından devre arasında oyuncularını toplayıp, "Benim tanıdığım Beşiktaşlı futbolcular bunlar değil. Size yakışan, sadece kendi futbolunuzu oynayıp galip gelmek. Bu maçı çevirecek yürek de bilek de sizde mevcut. Eğer bunu yapmazsanız beni burada göremezsiniz" ifadelerini kullanan Hırvat teknik adamın sözlerinden oldukça etkilenen ve 3 puanı kapan Siyah-Beyazlılar, deyimi yerindeyse hocalarını bağırlarına bastı. Yolculuk sırasında sık sık Hırvat teknik adam için tezahürat yapan futbolcular, deniz otobüsünü, 'Bilic Baba, Bilic Baba' sloganlarıyla inletti.

Aile olduklarını ispatladı

Ligde Çaykur Rizespor'la ardından Avrupa Ligi'nde de Asteras Tripolis'le oynanan maçlarda üstün olan tarafın kendileri olmasına rağmen sahadan 1-1'lik sonuçlarla ayrılan ve morali bozulan Slaven Bilic'in, Bursa karşısında alınan 1-0'lık zaferin ardından keyfinin yerine geldiği öğrenildi. Yolculuk sırasında sık sık oyuncularla şakalaşan ve futbolcuların zafer şarkılarına eşlik eden Hırvat teknik adamın, bir takımdan daha öte olarak bir aile olduklarını bir kez daha gösterdiği bildirildi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ