MENÜ

Taraftar kayıp

Bursaspor'un dün akşam Beşiktaş'ı Bursa Atatürk Stadı'nda ağırladığı mücadeleyi, ev sahibi ekipten yaklaşık 10 bin taraftar takip etti. Yeşil-Beyazlı futbolseverlerin Passolig sistemine tepkisini bu maçta da sürdürmesi sebebiyle 25 bin kişilik stadın büyük bölümü boş kaldı.

Taraftar kayıp

Spor Toto Süper Lig’de dün akşam Bursa Atatürk Stadı’nda Beşiktaş’ı ağırlayan Bursaspor’un Yeşil-Beyazlı taraftarları, mücadeleye beklenen ilgiyi göstermedi. Sezon başından beri elektronik bilet sistemine karşı bir tutum takınan Bursasporlu futbolseverler, 25 bin kapasiteli spor kompleksinde yaklaşık 10 bin kişilik alanı doldurabildi. İki kulüp taraftarları arasında son dönemde yaşanan olaylar sebebiyle Siyah-Beyazlı futbolseverlerin yer almadığı karşılaşma öncesinde Bursaspor Yönetimi’nin taraftarın mücadeleye ilgi göstermesi yönündeki telkinleri karşılık bulmadı. Yeşil-Beyazlı 12. adam, Bursa Atatürk Stadı’nın kale arkası ve orta bölümünde yer tutarken spor kompleksinin kalan alanlarındaki büyük boşluklar dikkat çekti.

Galatasaray’a 3 bin kişi gelmişti

Ligde sezonun ilk maçında evinde Galatasaray’ı konuk eden Bursaspor, bu mücadelede de taraftarından tam olarak yararlanamamıştı. Passolig sistemine olan tepkilerden dolayı Sarı-Kırmızılılar’la oynanan karşılaşma öncesinde Bursa Yönetimi, 3 bin kişilik bilet satıldığını açıklamıştı. Bu mücadelenin ardından çeşitli sosyal medya platformunda açıklama yapan Bursaspor’un önde gelen taraftar gruplarından Texas’ın üyeleri, elektronik bilet sistemine tepkilerinin sezon bitimine kadar devam edeceğini duyurmuştu.

Haberin Devamı
YORUM YAZ