MENÜ

Sivasspor'a müjde

Son 5 sezonun en kötü başlangıcını yapan Sivasspor'a, Galatasaray maçı öncesi müjde. Da Costa ve Utaka'nın sakatlıkları tam olarak geçti. Her iki oyuncu da 90 dakika Aslan'a karşı mücadele edebilecek durumda.

Sivasspor'a müjde

Transfer döneminde takımı yenilemek yerine kadroyu koruyan ve nokta atışı isimlerle güçlenen Sivasspor’da geçen sezonun kâbusu forvet sakatlıkları yine hortladı. Yeni transfer Chrisantus ve Utaka’dan sonra savunmanın bel kemiği Da Costa’nın da sakatlanması Roberto Carlos’u elini kolunu bağlamıştı. Bu nedenle son 5 sezonun en kötü başlangıcını yaparak ilk 3 haftayı yalnızca 2 puanla kapatan Kırmızı-Beyazlılar’da Galatasaray deplasmanı öncesi taraftarları korku sarmıştı. Ancak FANATİK’in ulaştığı bilgiye göre Konya maçının ikinci yarısında oyuna giren Da Costa’nın aslında oynayabilecek durumda olduğu ancak Galatasaray maçı düşünülerek sadece ikinci yarıda şans verildiği öğrenildi.

Haberin Devamı

Utaka bileniyor!

Asıl müjde ise forvetten. Hazırlık döneminin yıldızı olarak göze çarpan Utaka da aynı Da Costa gibi Konyaspor karşısında riske edilmedi. Yani Carlos, yıldızlarını Galatasaray maçına sakladı. Nijeryalı yıldızın da golle dönüş yapmak istediği ve özel program dahilinde tesislerde ekstra çalışmalar yaptığı belirtiliyor.

YORUM YAZ