MENÜ

Rize ayağa kalktı: 5-1

Süper Lig'de kâbus gibi bir 3 haftayı geride bırakan Çaykur Rizespor, kupada yara sardı. Karadeniz ekibi, Tekirdağspor'u 5-1'lik skorla yenerek Bursa maçı öncesi moral depoladı.

Rize ayağa kalktı: 5-1

Mehmet Özdilek yönetiminde Süper Lig’de çıktığı 3 maçta da galibiyet sevinci yaşayamayan Çaykur Rizespor, Ziraat Türkiye Kupası’nda kâbustan uyandı. Yeşil-Mavililer, Bölgesel Amatör Lig takımlarından Tekirdağspor’u 5-1 yenip bir üst tura yükseldi. Karadeniz temsilcisini, Tekirdağ Namık Kemal Stadı’nda zafere taşıyan golleri 16. dakikada Oboabona, 28’da penaltıdan Slyvestre, 64 ve 75’te Deniz Kadah ile 81’de Engin Bekdemir kaydetti. Farklı skorla yenilmelerine rağmen maçın büyük bölümünde göze hoş gelen bir futbol sergileyen Tekirdağsor’un güçlü rakibi karşısında teselli sayısı ise 61. dakikada Birol’dan geldi. Maç sırasında meydana gelen fırtına takımlarını desteklemek için tribünleri dolduran taraftarlara zor anlar yaşattı.

Deniz Kadah şov yaptı!

Mehmet Özdilek daha çok ligde şans vermediği isimlerden oluşan bir kadroyla sahaya çıkarken 2 gol atarak yıldızlaşan Deniz Kadah’ın performansı umut verdi. Bununla birlikte Liban Abdi, Koray Altınay, Sezer Özmen gibi oyuncular ise vasatın altında kaldı.

STAT: Namık Kemal
HAKEMLER: Ömer Faruk Ocak, Ömer Velioğlu, Ali Etlikci
TEKİRDAĞ: Mert 6- Volkansel 6, Mehmet Murat 6, Ergin 6, (Dk.74 Uğur 6), Yankı 6, Gökhan 6, Hasan 6, Taygun 6, Ramazan 6, (Dk.46 Orhan Küçükertuğrul 6), Birol 6, Metin 6, (Dk.54 Turgut Gönültaş 6)
Ç.RİZE: Aykut 6- Oboabona 6, Koray 6, Sezer 6, Sercan 7, Ali Liban 5, (Dk.74 Lualua 6), Oğuzhan 6, (Dk.71 Eren Albayrak 6), Sylvestre 7, Engin 7, Deniz 8, Tevfik 6
GOLLER: Oboabona (Dk.16), Sylvestre (Dk.28 Pen.), Deniz (Dk.64, Dk.75), Engin Bekdemir (Dk.81) (Ç.Rize), Birol (Dk.61 Pen.)(Tekirdağ)
SARI: Ergin Ersin, Gökhan Şensoy, Volkansel Yalçın (Tekirdağ), Koray Altınay, Engin Bekdemir (Çaykur Rize)

Haberin Devamı
YORUM YAZ