MENÜ

Büyük rest zafer getirdi!

Bilic'in, dün ilk yarıda bekleneni veremeyen oyuncularına soyunma odasında sert bir konuşma yaparak takımı ateşlediği ortaya çıktı. Hırvat hocanın, "Galip gelemezseniz, beni burada göremezsiniz" restinin, futbolcularda doping etkisi yarattığı ve zaferin geldiği öğrenildi.

Büyük rest zafer getirdi!

Bursaspor karşısında ilk yarıda etkisiz bir görüntü çizen Siyah-Beyazlılar'ın, ikinci yarıda gösterdiği büyük değişimin sebebi belli oldu. Oyunun birinci bölümünde bekleneni veremeyen oyuncularını soyunma odasında etrafına toplayan teknik direktör Slaven Bilic'in, "İlk yarıda çok kötü bir oyun ortaya koyduk. İkinci yarıda da benzer bir oyun sergileyip galip gelemezseniz, beni burada göremezsiniz!" restini çektiği öğrenildi. Bu konuşmanın ardından maçın ikinci yarısına daha motive olarak çıkan Siyah-Beyazlılar'ın, 'Bilic dopingi'nin etkisiyle 3 puanı hanesine yazdırdığı öğrenildi.

'Oyuncularımı kutluyorum'

Maçın ardından Bursa gibi zorlu bir deplasmandan 3 puanla ayrılmanın önemli olduğunu vurgulayan Bilic, "Çok değerli bir galibiyet. Derbiye dair bütün unsurlar vardı. Zor bir oyundu. Kazandığımız için mutluyuz. Ancak ilk yarıda iyi oynayamadık. Planlarımızı, istediklerimizi yapamadık. Oyuncularımızla devre arasında iyi bir konuşma yaptık. Bursaspor her anlamda bizden daha iyiydi. İkinci yarıda ise belki de yaptığımız hamleler oyunu bize çevirdi. Karakterimizi yansıttık, kalitemizi gösterdik. Oyuncularımın performansıyla gurur duyuyorum. Kenardan gelenler çok katkı yaptı. Bununla birlikte kazanırken gereken dersleri de aldı" dedi.

Orhan Yıldırım

Haberin Devamı
YORUM YAZ