MENÜ

Aranıyor!

Galatasaray, kadroya alınmayan ve 1 dakika bile yararlanamadığı oyunculara servet ödüyor. Sarı-Kırmızılılar ortalıkta bile görünmeyen isimler için sadece bu sezon 35.5 milyon Lira'yı çöpe atıyor!

Aranıyor!

Cim Bom’da kayıp aranıyor... Sarı-Kırmızılılar hem kulüp yönetimi hem de futbol performansı açısından çok kötü günler geçirirken, tüm finansal sorunlara ek olarak boşa harcanan parasıyla da dikkat çekiyor. Teknik direktör Cesare Prandelli tarafından kadro dışı bırakılan, A2 takıma gönderilen ya da büyük umutlarla transfer edilip 1 dakika bile oynatılmayan isimler, aldıkları ücretlerle kulübe müthiş bir külfet yüklüyor. Öyle ki, hiç piyasada olmayan futbolculara sadece bu sezon ödenecek yıllık ücretler 35.5 milyon Lira’yı buluyor.

Haberin Devamı

Zirvede Hamit Altıntop var

Bu isimler arasında zirve, Real Madrid’den transfer edilirken, Fenerbahçe ile büyük bir rekabete girilen Hamit Altıntop. Tecrübeli futbolcu, bel sorunları nedeniyle bir türlü toparlanamadı, ancak senelik 2 milyon 750 bin Euro’sunu eksiksiz olarak alıyor. Onu kadro dışı kalan Eboue ve yedek kaleci Sinan Bolat takip ediyor. Bu yüksek ücretler nedeniyle transfer yapmakta bile zorlanan Cim Bom’da, süre alıp da saha içi performansından memnun olunmayan isimler de var. Ayrıca Hajroviç skandalının etkileri de atlatılmış değil. Zira Bosnalı futbolcuya boşu boşuna ödenen 3.5 milyon Euro ve genç oyuncudan talep edilen yüksek tazminatlar söz konusu. Yani Galatasaray’a sadece transfer yapmak değil, eldekileri gönderememek de büyük zarar veriyor.

Haberin Devamı

YORUM YAZ